Min dag so far

Hej på er! Vad har ni haft för er idag då? Själv har jag mest legat och stekt i solen. Min förmiddag gick åt till att titta på Alexandras bronsmatch, riktigt spännande, haha! Jag ska passa på att gratulera till tredje platsen nu också. Riktigt bra placering med tanke på att de dessutom spelade i 18-åringarnas serie.

Jag tror att det var rätt bra att ta lite paus från solandet, jag började känna mej lite yr. Förresten har jag tydligen varit i solen så pass mycket att mitt nagellack har börjat blekna. Hmm... Beror det på för många timmar i solen eller bara dåligt nagellack?

Medan jag har svettats i solen har jag läst lite till mopedkortet, vet inte när det ska bli av. Jag fyllde ju år redan i mars, och nu är det nästan juli, snacka om att vara lat. Skulle sitta bra nu när det blir hästhyrning i nästa vecka. Få se nu hur det ska gå, eftersom det här varma vädret antagligen fortsätter. Då blir vi väl tvugna att rida tidigt på morgonen / förmiddagen, och sent på kvällen, vilket är lite synd eftersom det är väl de tiderna på dygnet det finns mest myggor i luften.

Hellouuu!

Idag har jag suttit och kollat på syrrans matcher nästan hela dagen. Jag hade hela tiden min vänstra sida vänd mot solen, vilket resulterade i att jag blev aningen bränd. Hade dock slängt ner en flaska solskyddskräm i väskan innnan jag åkte iväg, men trodde inte att den skulle komma till användning. Där ser man, det kommer när man minst anar det. Knallröd blev jag inte direkt, men grejen med mej är att min hud blir så öm, fastän jag bara brännt mej lite. Väldigt kännslig med andra ord. Ska försöka med vetegroddsolja, det brukar vara rena dunderkuren.

Ingen kan väl förresten ha undgått The king of pop: Michael Jacksons död. Han var verkligen helt fantastisk, helt otroligt vad han kunde göra med sin röst. Det har ju gått en massa rykten och så, till exempel om att han skulle ha varit en våldtäcktsman eller något sånt, det tycks bara vara ren bullshit. Jag tror nog att den mannen egentligen var en bra människa, det är nog bara avundsjuka som startat alla dessa rykten.

Fredag

Holy shit, vad varmt det är! Vi har just gått en väldigt rätt lång walk till hamnen, det var dock bara vattenråttan Mimmi som simmade eftersom vårt ställe var upptaget. Så vi lät henne simma där vid båtarna. Alltså jag tror inte jag har träffat någon annan som är så galen i att simma, förutom Emma då, haha! Det brukar ju vara så att hundarna liknar sina ägare.

När vi var på väg att börja gå därifrån strätade hom emot som bara vad, helt omöjlig var hon! Så fort hon fick chansen drog hon iväg mot vattnet igen med Emma springande efter, och så var hon i plurret igen. Det måste ha varit en ganska rolig syn; Mimmi som desperat drar i riktning mot vattnet, och så Emma som gör allt hon kan för att stoppa henne!

Igår kväll cyklade vi först för att hyra en film, och resten av kvällen spenderade vi i soffan framför den omtalade och Oskarsbelönade filmen Australia. Skitbra film, absolut värd att se på!


Torsdag

Herregud, vad det är varmt där ute! Man blir helt utmattad av att bara vistas ute i solen. Mot slutet av veckan ska det tydligen bara bli varamare! Min dag började i alla fall med att jag cyklade iväg för att kolla på syrrans match. Eller ja, för det blev det en del stressande, eftersom jag försov mej lite. Jag hade planerat och fram för allt lovat henne att vara där. Jag var ändå där i relativt god tid, missade lite av början bara.

Cyklade sedan hem med syrran och åt lunch. Det var en stund efter det jag verkligen började koka upp, haha! Syrrans skjuts till nästa match var fixad, så vi väntade, och vätade, men ingen dök upp. Så nähä, skjutsen var tydligen inte fixad heller! De hade glömt henne, och inte kom de tillbaka efter henne heller! En så stor grej var det kanske inte, men klart jag är förbannad och besviken för hennes skull. Där ser man, man kan tydligen inte lita på någon, förutom sej själv, och de som man faktiskt vet med 100 % garanti att man kan lita på! Vi försökte göra det bästa av situationen och tänkte cykla dit, men vi visste inte exakt var det var, så vi sökte efter någon vettig karta, som det tog en stund innan vi hittade, och när vi sedan hittade en var det försent. Det skulle ändå ha tagit ca en timme att cykla dit.

Ikväll drar vi iväg till Emma's place och stannar där över natten. I have a feeling that it's gonna be a long night!

Onsdag

Här sitter jag och bloggar nästan mitt i natten, men jag ska nog också dra mej till sängs så småningom. Jag är för en gångs skull rätt trött, brukar ha så svårt att somna på kvällarna nu på sommaren. I och för sej har det väl att göra med att nu när det är sommarlov sover man längre på morgnarna, vilket gör att man går och lägger sej senare på kvällarna, vilket då i sin tur leder till att dygnsrytmen förstörs totalt. Man borde egentligen inte sova bort hela sommarlovet!

Nog om det, hur har min dag varit då? Ni måste nog tycka att jag är helt från vettet som sitter och pratar med mej själv på bloggen, haha! Hur som helst har jag haft en riktigt bra dag. Vädret har varit förvånansvärt fint den här veckan. Jag och syrran har slappat i solen hela dagen och nu på kvällssidan har vi varit vid stranden och simmat med Emma och den simgalna hunden Mimmi! Hon är rolig den lilla filuren, hon ska bara simma hela tiden och vägrar erkänna att hon är trött, that's Mimmi! Men himla söt och alldeles underbar är hon allt!

Nu ska jag krypa till sängs innan jag somnar här vid datorn, och så ska jag väl stiga upp någon gång imorgon också. Godnatt allihopa!

Oregano-dusch

Jojo, att rubriken är konstig är jag medveten om, jag har inte blivit galen (tror jag i alla fall). Saken är den att mamma hade köpt något nytt schampo från stället där hon brukar gå och klippa sej. Det var något schampo för oljigt hår som bland annat innehöll oreganoblad som tydligen skulle vara bra för håret. Inte hade jag någon tanke på att mitt hår skulle börja lukta oregano när jag satte det i håret. Kanske inte skulle ha varit en sån stank för andra, men jag gillar verkligen inte smaken eller lukten av oregano, inte på pizza och inte någon annanstans heller. Speciellt inte i håret!

Jag försökte skölja bort det så nogrannt jag kunde. Frågade syrran efteråt i fall mitt hår luktade oregano och hon sa: "Ja, jo, nog luktar det örter, men inte vet jag om det luktar äckligt direkt." Nu när jag har balsamerat in håret blev svaret att lukten kanske inte är lika stark längre, men hon tycker åtminstone inte att mitt hår stinker så jag antar att det inte stör människor i min omgivning.

Resultatet blev dock mjukt och fint; "vill man vara fin får man lida pin". På tal om hår förresten, jag brukar för det mesta låta mitt hår självtorka, förutom om jag har brottom någonstans. Är det någon som vet om håret tar mer skada av att torka i solen?


Hmmm...

Jaha, så blev man lämnad ensam kvar här igen då. Alexandra stack till någon match och Emma drog just hem. Tur att man har glass att trösta sej med, haha! Inget glassällskap fick man heller! Ojojoj, jag börjar kalla mej själv för "man". Så allmänt är det väl inte att bli lämnad ensam hemma och tröstäta glass, haha!

Vad ska jag hitta på nu då? Har pluggat lite grann på mopedkortet, men har ingen vidare lust att förtsätta med det. Sån är jag, skjuter upp saker och ting tills det är försent. Sorry Riina, jag tror inte att det blir någon bild på min frilla just nu, det ser rätt skitigt ut.

En sak måste jag bara säga, med mina BFF:s blir det aldrig en dag utan skratt! Oj, vad vi har skrattat nu när vi har varit ifrån varandra så länge.

T.ex.

Emma fick något i ögat och kunde inte se så Alexandra ledde henne in i huset.

Emma: Ååh, vart leder du mej nu?!
Alex: Vi går helt rakt Emma, du kommer inte att snubbla på något!
Emma: Men hallåå, jag har ju ett annat öga också!

God morgon alla sömntutor!

Hmm... Med rubriken menar jag nog mej själv också. Har nyss ätit morgonmål med syrran och ska snart börja fixa mej iordning. 29 grader visar termometern, men det stämmer nog troligtvis inte. Men varmt är det säkert där ute, hoppas jag åtminstone...

Gissa vad? Igår bestämde jag mej för att inte klippa lugg, eftersom jag aldrig lyckas hålla den på plats, plus att mitt hår var så pass långt att luggen inte var något måste. I alla fall, nu när jag inte har någon egentlig lugg låg det främre håret förstås som en snedlugg över halva ansiktet! Nice... Mitt hår ska alltid bråka!

Nu ska jag börja fixa mej iordning och se vad det blir av den här dagen. Solen skiner där ute så inte ska jag vara någon inneråtta idag!

TV-kväll

Jag och syrran har just kollat på Momma's boys från tv 3. Sådana serier är rätt underhållande, men otroligt sjuka egentligen. Vilka kontroll freak de där mammorna är! Hoppas inte min mamma blir sån, fast jag är rätt säker på att hon inte blir det, haha!

Snart ska vi bänka oss i soffan inför Beck. Så riktiga soffpotatisar ska vi alltså vara ikväll! See you later alligator!

Smart ring

Kikade in hos nelly.com nyss. Tror by the way att jag har drabbats av "galna shoppingsjukan" eller något sånt. Att titta in hos en massa affärer på nätet utan att veta vad jag letar efter är bland det enda jag gör på datorn. Det måste vara Emma som har smittat mej, lucky for her att hon åker ju snart iväg till Barcelona där hon kan stilla sitt shoppingbegär.

Jaja, mitt egentliga ärende var att visa den här lilla söta ringen från nelly.com av märket Kum kum med ett ack så viktigt budskap:

Kum Kum - Love Yourself
"Love your self". Det är nog något som många av oss ofta glömmer och borde tänka mera på. Var din bästa vän istället för din värsta fiende!

Måndag

Nu är jag hemma igen efter en sväng runt hela halva stan. Jag var som sagt och klippte mej på förmiddagen. Åh, vad jag gillar att bli ompysslad! Det är så skönt när de sätter en massa olika balsam och grejer i håret, plus att de masserar hårbottnet ochså. Mitt vanligen lockiga och rufsiga hår brukar de alltid platta. Så jag har känt mej lite som en levande Vidal Sassoon reklamskylt, haha! Fast mitt hår är ju inte fullt så symetriskt eller geometriskt eller vad man nu ska kalla det.

För övrigt hittade jag inget av intresse på stan. Det blev lunch på Wayne's och sedan satt vi där och snackade om allt möjligt och ingenting resten av eftermiddagen. Vi cyklade förstås dit och tillbaka, man skulle kunna tro att jag tröttnat på allt vad cykling heter, men det är ju mycket trevligare att cykla i detta härliga sommarväder. Vädret har verkligen tagit en helomvändning!

Hemvägen blev dock lite problematisk för en del (syftar på mina kära vänner). Emmas cykelsits lossnade helt och hållet! Gud, vad vi skrattade! Men en cykel utan sits är väl inte hela världen, man kan ju cykla ändå, haha! Nej hörni, solen skiner fortfarande, så nu ska jag inte sitta här och snacka skit utan gå ut och njuta av det fina vädret som äntligen har kommit!

Söndag - home again!

Efter en lång tids uppehåll är jag äntligen tillbaka. Vi har som sagt spenderat midsommaren på sommarstugan, riktigt mysigt! Fast kallt som attan har det varit, ca 13-15 grader, likaså vattentemperaturen. Men vi simmade nästan varje dag ändå. Ja, vad mer ska jag säga om det, inte har det ändrats så mycket där. Måsarna skiter ner bryggan som vanligt och inga snygga killar så långt ögat kunde nå, inte för att vi hade förväntat oss något annat av det där stället heller, haha!

Fastän vädret var kallt har vi i alla fall haft en trevlig midsommar. Bilresan hem var däremot en plåga, det var så himla varmt! det passade sej minsann nu när det var dags att åka hem! Föreställ er dessutom att sitta ihopträngd med ett par knäppa kompisar i baksätet. Jättekul! Fast jag antar att jag inte är så klok själv heller, så jag smälter väl rätt bra in i deras sällskap, haha!

Imorgon står det klippning på schemat, troligtvis blir det inte några större förändringar på den fronten. Har försökt spara håret längre, vilket skulle kunna passa bra ihop med mina lockar. Vi får väl se hur det blir med den saken, eftersom mina toppar slits ganska lätt, så det kan ju hända att det blir till att kapa av mer än vad jag har tänkt. Oj, nu låter det som om jag typ överväger att raka av hela alltihop! Nee, så långt hade jag inte tänkt gå, haha! Jag funderar också över om det skulle funka med mittbena. Jag menar antingen blir det skitsnyggt eller raka motsatsen.


Mittbena och lockigt hår är en kombination som funkar asbra på typ Jessica
Szohr, men till mitt avlånga huvud skulle det nog inte funka tror jag.

"Friendship-bracelet"

Jag, Emma och Alexandra brukar ha en sån här kul grej att vi köpar "souvenirer" åt varandra när vi är på resa. Det här är en jättekul grej måste jag säja.


Emma köpte ett med en gullig berlock i form av ett hjärta. Vi har alla tre
likadana, som ett tecken på vår vänskap:)


Morning, morning!

Nu har jag för första gången på hela sommarlovet sovit ut riktigt ordentligt and I'm not kidding! Eller för mej är det åtminstone rätt länge att sova till elva, halv tolv tiden. Jag är inte den typen som t.ex. Soffi som sover till typ två, tre tiden.


Dagensfrukost bestod endast aven apelsin och en actimel.

På kvällen drar vi iväg till sommarstugan, 5 - 4 tmmars bilresa, jippiiii! Not!!! Fast oftast brukar vi tre (jag, Emma och Alexandra) nog hitta på något sätt att fördriva tiden på, haha! Men innan dess har jag några saker att fixa, som t.ex. att packa. Nej, nu ska jag gå i duschen och fräscha upp mej lite, hej så länge!

Kvällen

Den här söndagskvällen har spenderats hos Nina med middag, film, hoppande på trampolinen, fjantande och skratt. Tack för en jättekul kväll hörni! Bilder kommer senare, eftersom batteriet är tomt i kameran, och det antagligen därför inte går att ladda upp bilderna till datorn just nu.

Snackade just med Emma, hon kommer till sommarstugan med oss över midsommarn, då ska vi ha kul! Efter det kommer det dock att dröja hela två månader innan vi ses igen. Men vi ska passa på att ha kul och ta vara på tiden. Can't wait to meet you honey, I've missed you like hell!

Vi ses vid hamnen imorgon då tjejer, god natt!

My lovely shoes!




Mockasandaler för 69,90 €, ca 699 kr från Andiamo. Fast slutligen blev det
så att jag fick dem för 65 €, ca 650 kr. Mockasandaler låter ju inte så snyggt
när man säger det, but i just love theese shoes! De är otroligt bekväma också,
ni ser hur bottnet är format, det gör dem extra bekväma och så sitter de bra på
foten också.

Lördag

Dagen började väl på ett mindre trevligt sätt. Jag bara hostade och hostade och fick inte stopp på det. Det är så himla jobbigt när man hostar på det där viset, man kan knappt andas. Mellan hostattackerna slängde jag i mej en hosttablett så lugnade det ner sej en aning. Jag försökte somna om igen, men näpp, hostan gjorde mej klarvaken.

På förmiddagen stack jag, syrran och mamma till stan, det blev ett par sandaler för min del (bild kommer senare). Sedan gick jag och Alexandra till Wasalandia, en liten nöjes park, med betoning på liten. Men om man bor i den här lilla staden är det det man får nöja sej med. Alltså vi skulle i vanliga fall inte gå dit, men det var någon dag för de som jobbar på företaget mamma och pappa jobbar på, så inträdet var gratis för vår del. Vi stannade dock inte där så länge, för det fanns inte så mycket att göra som vanligt.

Nu har jag och mamma just packat upp saker som har varit nerpackade i lådor under renoveringen, skönt att ha det gjort. Jag är i vanliga fall en sån som skjuter upp såna saker, så det är väl bra att mamma "tvingar" mej att ta tag i saker och ting.

Fredag - Sista dagen på jobbet

Nu är sommarjobbet avklarat för min del. Yes, I did it! Fick allt jobb gjort även om det betydde att jag stannade lite längre. Mina otroligt trevliga arbetskollegor gav mej dessutom en present dom tack! Så himla snällt och omtänksamt! Så hade vi någonsorts "avskeds fika" också och de berättade att jag hade gjort ett bra jobb och att det jag har gjort kommer att komma till nytta. Jag måste medge att jag kände mej rätt osäker till en början, men så småningom började man komma in i systemet och förstå hur allt fungerar. Jag hoppas bara att jag inte har klantat till något som kommer upp senare, men det tror jag nog inte, haha!




Presenten jag fick. Tackar så mycket!

Efter jobbet mötte jag upp syrran och så gick vi för att köpa en födelsedags present till Nina. Jo, jag vet att du är nyfiken, men angående vad vi köpte; It's a secret until Sunday! Det är nämligen då vi ska fira vår lilla plutt som plötsligt håller på att bli stor!

Det var allt för mej, god natt!

Torsdag - mer regn

Jaja, regn idag igen, det här vädret drar verkligen ned på humöret. Jag blev självklart genomblöt och min såkallade regnjacka var ganska oduglig, regnet kom igenom så gott som direkt. Den här dagen var jag dock smart nog att sätta in min väska i en plastpåse, haha!

Imorse satte jag upp håret i en sådan där slarvig fem sekunders knut, och det var inte smart med tanke på konsekvenserna. Mitt hår brukar vara rufsigt, men nu hade det blivit vått också, så här sitter jag nu i min sköna mys-outfit och mitt buskliknande hår, hehe...

My new nails

Om ni undrar hur mina fransk manikyrerade naglar blev så kommer det en bild nedan. Sanningen är att jag blev klar med lackandet först idag. Så idag åkte jag till jobbet med bara en del av naglarna lackade! När jag skulle lacka dem igår blev vissa så fula att jag var tvungan att ta bort lacket för att sedan lacka på nytt. När jag hade förstört naglarna ett par gånger var det så sent och jag var så trött att ingenting blev bra, så jag fick helt enkelt bara fortsätta idag. Här kommer i alla fall en bild på mina nya naglar. Helt perfekt blev det inte, men det är väl så att övning ger färdighet.


Onsdag

Jahapp, när det inte blåser så regnar det... Jag vill ju ha solsken!!! Idag blev det alltså ingen cykeltur i blåsten, utan en cykeltur i regnet istället! Som tur spöregnade det ändå inte, men jag kan inte säga att det var mysigt direkt. Inte hade jag några större problem med att cykla i regnet. Det skulle ha varit värre om det skulle ha regnat hårdare, ni vet sådär att regnet piskar en så hårt i ansiktet att man inte kan hålla up ögonen ordentligt. Sen kom jag ihåg min läderväska i cykelkorgen och då började jag minsann öka takten!

Just det ja, jag måste ha rummet städat innan mina nya möbler kommer. Äntligen! De skulle egentligen ha kommit för ett par veckor sedan. Fast städandet är ju ett minus... Ordning är det definitivt inte i mitt rum, jag ska försöka hålla mer ordning i mitt nya rum, få se om jag klarar det...

Tisdag

Håller på att fixa frabsk manikyr just nu, så det är lite svårt att skriva på datorn samtidigt som man måste vara försiktig om naglarna. Jag är lite av en nybörjare på det här, så vi får väl se hur det blir.

Gud, vad jag börjar bli trött på det här cyklandet fram och tillbaka. Dessutom så försenar jag mej lite nästan varje dag, och får cykla med en väldans fart så att jag med nöd och näppe kommer i tid till jobbet. Men jag tänker inte ge upp, det är bara några dagar kvar. Jag känner mej riktigt nöjd med mej själv, jag får motion och mina föräldrar behöver inte skjutsa mej. De har för den delen inte samma tider att passa som jag. Så hoppas jag också att mina benmuskler ska bli lite bättre, så att mina ben ser lite mindre pinnaktiga ut.

Nu ska jag återgå till nagellackandet och hoppas att jag inte klantar till det, haha!


Måndag

I'm back! Lite bättre väder idag än förra veckan eller hur? Hoppas det håller i sej, allra bäst skulle det förstås vara om det skulle bli ännu varmare.

Min helg har varit bra, men full av arbete. Det är sådär när man ska ta sommarstugan i bruk inför sommaren. Det blev grundlig städning där inne och lite fixande där ute. Bland annat skurade jag och Alex bryggan som måsarna bokstavligen hade skitit ner helt och hållet. Morrrrr!!! Jag var nog redo för årets första dopp, men icke. Det var så himla kallt, under tio grader (i luften alltså, har ingen aning om vad temperaturen i vattnet var).

När vi på vägen hem stanade för att fika träffade vi Riina. That was a total surprise though! Tydligen för henne också, hon höll på att tappa sin lakritspuck, haha!


Torsdag

Ska det här kallas sommarväder? Seriously? Shit, vad det blåser, kallt som attan är det också! Som vanligt cyklade jag till jobbet. Det gick väl bra att cykla dit, utom att jag åkte iväg hemifrån lite senare , så jag fick rätt brottom. Men Jag hann, fast jag var lite svettig när jag kom dit. Inte så trevligt!

Vägen hem var däremot hemsk. Det blåste så mycket att ibland blev jag tvungen att hoppa av cykeln, för annars skulle blåsten ha dragit ner mej i diket. Frös gjorde jag också, det brände i kinderna och jag fick hela tiden skräp i ögonen. Fy vilket ruskigt väder!

När jag kom hem åt jag och Alex våfflor med glass och kollade på The Tyra Banks show och That seventies show. Mysigt! 

Onsdag

Usch, vad det blåser där ute! Jag cyklade i motvind hela vägen hem. Gud, vad jobbigt! Man bara cyklar och cyklar och det känns som om man inte kommer någon vart. Varför ska det bli sånt här väder nu när det är sommarlov? Förra veckan var det ju rätt varmt, men temperaturen har sjunkit en del sen dess.

Var det förresten någon som kollade på Paris Hilton's my new BFF igår? Ganska underhållande, men rätt knäppt ändå. Man kan väl inte tävla i vänskap?! Jaja, det där programmet är antagligen fejk rakt igenom.

I helgen åker vi till sommarstugan, Jippiii! Alltså jag bara älskar det där stället! Det är så himla mysigt där. Man kan liksom bara slappna av och njuta av sommaren.


Tisdag

Jag känner mej så himla stolt! Idag har jag varit riktigt duktig och cyklat till jobbet och hem. Det var väl 7,5 x2 skulle jag tro. Antar att jag gör samma sak imorgon.

Jobbdagen har varit rätt enformig idag med, men jag tror att det är ungefär det här jag ska syssla med de här två veckorna; Gå igenom en massa listor och diagram och rätta dem. Det är inte fysiskt ansträngade, men det kan vara väldigt tröttsamt för hjärnan att sitta och stirra på en dataskärm dagarna i ända. En annan nackdel är förstås att jag inte har några kompisar där, det är mer enskilt arbete. Man känner att man liksom inte riktigt passar in bland en massa vuxna, även fast de är jättetrevliga och så. Om ni förstår vad jag menar, hehe!


Sommar!

Nu börjar jag äntligen känna att sommaren är här! Vet inte varför, men nu känns det som att sommarlovet har börjat på riktigt. Synd bara att jag kommer att tillbringa en del tid på jobbet de närmsta två veckorna. Nåja, två veckor är inte så mycket. Sen blir det Midsommar och då åker vi till sommarstugan. Härligt!


Ljuvligt med sommar!

Måndag

Okej, nu har jag lugnat ner mej lite grann. Ni vet väl hur det känns när allting går fel och det känns som om hela världen är emot en? En sådan dag har jag haft idag, eller åtminstone halva dagen. Jag var så förbannad att jag bara hade lust att slå sönder något.

Dagen började väl bra. Vi samlades och fick lite information samtidigt som vi bjöds på kaffe, te och Pepsi. De flesta tog Pepsi, men jag blev nästan spyfärdig bara vid tanken av att dricka läsk på morgonen, så jag letade bland tepåsarna och hittade en påse jordgubbste. Helt okej, jag har inget emot te numera. Man fick också ta en macka om man ville, Jag hade dock ätit frukost hemma, vilket jag inte skulle ha behövt göra egentligen. Sedan gick vi på en rundtur och resten av dagen jobbade vi. Jag har gått igenom en massa listor och rättat dem. Ganska enformigt.

Det var när vi skulle åka hem mitt humör sjönk. Låset på min cykel funkade inte. Sedan kändes det som om allt bara gick snett. En massa små saker, men det fick mej på så himla dåligt humör.

RSS 2.0