Veckan som gått

Nu har det inte varit några inlägg på en hel vecka. Min vecka har i alla fall bestått av plugg, låånga skoldagar, en del shopping, scrapbooking hos Ika etc.



Jag blev faktiskt riktigt nöjd över mitt arbete hos Ika. Ika är så himla duktig på sånt här, hon har verkligen öga för konst, hon vet vad man ska placera vart för att framhäva bilderna bäst osv. Så hon gav oss alla en massa idéer om hur vi skulle göra. Gårdagskvällen var skitkul, vi åt Ikas goda skinkpaj, scrappade, kollade på finalen av Robinson och åt kladdkaka.

Igår var jag också och shoppade jeans med mamma. Det blev tre par:



Rätt enkla jeans, ett par från Gina, ett par från Vila, och så ett par Lee-jeans från JC.

Snart ska jag iväg till kyrkan för att få en underskrift, men sedan har jag i alla fall en hel låda choklad (Pappa köpte varsin till mej och syrran från chokladlandet Belgien) alldeles för mej själv, mums!

Trög söndag

Usch vad man kan bli trött av att inte göra någonting. Jag hade varit till kyrkan på någonsorts konfirmationsgrej, och sedan lade jag mej ner på min sköna säng med näsan i samhällslära boken. Självklart blev ögonlocken bara tyngre och tyngre. Läste hur som helst kapitlet till slut och tänkte sova en stund, men jag var smart nog att låta bli. Jag hatar känslan efter att ha sovit på dagen, man känner sig ännu tröttare än man var innan man somnade.

Där var en sammanfattning av min ointressanta söndag hittils. Nej, men allvarligt talat så är det här inlägget nog bland de mest onödiga.


I'm back!

Nu funkar nätet igen, så nu kan jag blogga hur bra som helst. Det har varit något fel med internet i hela huset under största delen av veckan, vilket skulle kunna vara en bra orsak till varför jag inte har bloggat, men jag har även varit upptagen med skolarbete den här veckan. Den trevliga provperioden har alltså börjat. Jag tycker själv att jag har pluggat så mycket jag har hunnit, men inget av proven denna vecka gick särskilt bra. Så jag antar att jag lösningen är att bara plugga ännu hårdare. Men jag orkar inte!!! Vet inte hur fasen jag ska klara gymnasiet!

En positiv sak med provläsning är att jag hinner smörja in mina händer stup i kvarten. Mina ormskinnshänder har faktiskt blivit riktigt lena och fina!



Snälla lilla Voodoo-docka, ge mej lite energi!

Är man i gott sällskap så...

Jag hade en awesome kväll med girlsen igår! Tjejorna kom hit och så åt vi bl.a. chokladdoppad frukt, pratade om allt och ingenting, skrattade (det kan man inte undvika med det här gänget!), och så spelade vi spelet Oogachakka och idolspelet. Det var skitkul! Tack för en kul kväll hörni!

Jag hade faktiskt laddat kameran inför gårdagskvällen (som jag oftast brukar glömma), men bilderna jag tog blev inte alls bra, så tyvärr blir det inte några bilder nu heller.

Hela den kvällen kändes så himla avslappnad, att man kunde glömma allt annat, men så fort tjejerna hade åkt blev jag påmind om den långa raden med prov som väntar. Usch! Idag är det alltså pluggning som gäller.

Torsdag

Skolan idag var otroligt utmattannde, har inte blivit sådär trött av skolan på länge. Vi fick by the way veta vilka dagar vi kommer att ha olika prov igår, och jag kan säga er att det var inte kul. Jag har på känn att det här kommer att bli den värsta och stressigaste provperioden hittils.

Jag var även ute och joggade för första gången på en lång tid. Man kan väl säga att jag tog julledigt med det också. Dessutom har det ju varit svinkallt nu på senaste tiden. Men det var riktigt skönt idag när det var lite varmare. Nackdelen med att jogga ensam är att man blir lite skrajsen av sig. Jag brukar allt emellanåt kolla bakom mej för att försäkra mej om att ingen följer efter mej. Jag hörde inte att någon kom bakom mej en gång när jag tittade bakåt, så gissa om jag blev rädd när jag såg en svartklädd man på cykel bakom mej.

Nu ska TV-serie-nörden Gabi fortsätta kolla på Glee!


Onsdag - Ny header!

Som ni märker har jag äntligen fått en header. Fanny hade kommit fram till att det inte var omöjligt att fixa en, så jag tänkte att jag skulle försöka fixa en ikväll, men Emma ville fixa en, gärna för mej! Så det är alltså henne jag har att tacka för den här fina headern. Så nu borde det ju vara mer motiverande att blogga. Thanks honey!

Det här korta inlägget får duga för stunden, nu ska jag fortsätta kolla på Grey's Anatomy!

Hemma från ett besök hos Emma

Halloja, har precis kommit hem från Emmas place. Jag och syrran gick dit för att hälsa på vår stackars lilla sjuka vän, som höll på att kolla på Mamma Mia för andra gången idag. Dessutom satt hon på den ytterligare en gång när den var slut, sedan hade hon tänkt kolla den ännu en gång... Men, såna filmer är bra att återhämta sig med.
Det var länge sdan jag träffat henne, så det var kul att se henne igen, även om stackarn rör sej som en gammal tant, haha!

Två inlägg på samma dag! Framsteg!

Hmmmm...

Vad gäller bloggandet började ju det här året jättebra! NOT! Jag är alltid lika bra på att hälla såna här löften. Om sanningen ska fram har jag inte haft särskilt mycket att skriva om plus att jag inte så mycket som rört vid datorn på de senaste dagarna. Men, som för alla andra har skolan börjat för mej med, vilket jag inte är så förtjust i. Ingen soft start är det heller, det blir matteförhör redan på tisdag och sedan kommer alla dessa prov.

Aj, det börjar bli jobbigt att skriva med båda händerna. Har så ont i överarmen av någon konstig anledning, det gör ont så fort jag böjer på den. Kanske har jag sovit på den armen, jag vet inte, jag brukar ju lyckas med de mest konstiga saker.

Nåja, from now on ska jag försöka blogga med mindre mellanrum än jag gjort hittils, haha!


Första inlägget 2010

Nu är det 2010... Det är något jag verkligen inte vant mej vid än. I och för sej är det ju bara tredje dagen på det nya året. Men ändå, det föregående året har gått så himla snabbt. Jag är antagligen inte ensam om att tycka att åren bara går snabbare ju äldre man blir. Jag hade inte tänkt berätta om mina spekuleringar kring det gamla året, för det har jag inte så mycket av. 2009 har väl varit ett bra år, det var även året då jag började blogga. Jag kan väl säga att mitt första blogg-år inte varit särskilt aktivt, och det har ju inte början av det här året varit heller. Men än är det inte försent. Det nya året kan väl bli en ny start för mitt bloggande. Först och främst ska jag försöka fixa en ny header, blogga oftare etc. Få se nu hur det går, haha!

By the way har vi börjat söka efter resor på nätet till sportlovet (jo, vi är lite sent ute). Det blir nog en solsemester, någon som har något bra tips?


RSS 2.0