Snart åker vi

Snart börjar den låånga bilresan,det blir rätt tröttsamt. Min röv brukar alltid bli helt avdomnad av att sitta så länge. Men jag tror att jag och syrran ska ha det mysigt och sitta och kolla på film och äta godis. Det gör i alla fall så att bilresan känns lite kortare. Jag tror också att jag måste läsa lite i min ganska tråkiga bok som vi ska läsa på tillvalsengelskan, men jag blir oftast illamående av att läsa i bilen. Hehe, ska jag säja som sitter här och pladdrar på om att sitta och kolla film och äta godis i bilen.
Nu ska jag ta och packa ner det sista. Får som sagt se om jag kan blogga något under helgen.
Ha en bra helg allihopa!


God morgon!

Good morning allihopa! Även fast det kanska inte är så mycket morgon mer. Idag åker familjen till mormor och morfar, så jag kommer antagligen inte kunna blogga något över helgen, om jag alltså inte lyckas koppla in mej på internet. Synd bara att det är så fint väder idag och vi ska sitta  bilen i typ 6 timmar. Nåja nog hittar jag väl på något att göra.

Summerlovin'

I det här trista vintervädret är det väl åtminstone kul att drömma sig iväg till sommaren. Jag längtar i alla fall skitmycket!

Crown Jewel Leather Flip FlopsOriental Blossom Flutter Sleeves KaftanZardosi Cheesecloth KaftanSwarovski Crystal Leather Flip Flop
Snyggt till stranden från Accessorize!

Torsdag

Hej på er alla! Hur har ni haft det? Jag har åtminstone haft en kul dag idag. Jag har varit hos Soffi med de andra tjejerna mestadels av dagen. Hennes urcoola kusin var också där, riktigt trevlig typ. Soffi presenterade mej som en av de normalare i vårt "gäng", tack för den Soffi! Vi hade jättekul, åkte pulka, hehe, spelade olika spel och skrattade massor. Detta blev ett rätt kort inlägg, men det var allt jag hade att skriva för tillfället, hej så länge!

Rumsrenovering

Idag var vi och kollade på lite tapeter och sånt eftersom mitt rum ska renoveras. Och så tog vi hem lite färgkartor. Jag kan verkligen inte vänta tills jag får ge mitt rum en total makeover!


Onsdag

Hej, har inte skrivit på ett tag. Igår var jag och Alexandra som sagt på en liten shoppingtur. Typ sex, halv sju tiden satte vi oss på tåget och åkte iväg.Tågresan gick väl bra, jag försökte sova lite, men det var alldeles för obekvämt. Och inte blev det ju inte bättre av att det sen steg på några tanter som pratade hur högt som helst och brydde sej inte om att det fanns såna som försökte sova. Man bara liksom hallå, lite respekt och hänsyn? Men nej, nej, inte då!
Det blev inte mycket sömn, men vi var inte så trötta i alla fall. Nog orkar man ju shoppa ändå! Shopping blev det och vi hade jättekul.
Hemresan bestod mest av att otroligt roliga Alex (hehe, otroligt roligt, låter kul när man säjer det) drog en massa dåliga skämt, men annorlunda som vi är så skrattade vi ändå!

Lite bilder på mina inköp;


Svarta, ganska tunna, lite glansiga byxor från Vila.


Två par jeans från Gina.


Chinosliknande byxor från Gina.


På något konstigt sätt är det som en impuls att typ varje vår köper jag något
av den här färgen, haha! i verkligheten är de topparna lite mer mot
orange/aprikosfärgat än rosa. Dessa är också från Gina.


Två söta kjolar från Gina.


Ett tunt bälte från H&M.


Även denna är från H&M.


Långärmat från Gina.


Lite basic och mysig tröja från JC.


Jag fotade den här toppen från Vila så här eftersom den inte alls är lika
snygg annars.

Klantiga jag

Varför, varför är det alltid, alltid jag? Jag bara tar sönder en massa saker och slarvar bort saker. För ett tag sen var det Emmas hörlurar jag söndrade och idag surprise, surprise, så har jag spräckt sönder kannan till kaffekokaren. Alltså det är ju inget problem för mej som inte dricker kaffe, men mamma och pappa får dricka snabbkaffe tills vi har hittat en ny kanna.
Imorgon åker jag och syrran till Tammerfors (en större stad här) för att shoppa. Tåget åker redan typ halv sju, hur ska jag kunna vakna så tidigt? Japp, så jag borde nog börja krypa till sängs snart.
Godnat


Måndag

Idag vaknade jag vid sjutiden och tänkte neeeeeej, måste jag stiga upp nu? Försökte spärra upp ögonen och piggna till, men gud så trött jag var! Men så kom jag ihåg att jag har ledigt, så jag behövde inte lämna min varma, sköna säng ännu. Usch,sen när jag vaknade för andra gången var jag alldeles genomsvettig och frös så himla mycket. Jag var ändå ganska trött så jag försökte somna om, men näpp, det gick inte. Så det var bara att stiga upp.
För en stund sen kom Alex och mamma hem från tandläkaren. Jag stod och lagade mat med hörlurarna i öronen, så jag hörde inte när de kom, så jag blev jätteskraj när Alex kom in genom dörren och ropade "heej!" för full hals. I alla fall så pointen är att när vi satt och åt, så började hon mitt i allt asgarva, och jag fattade ingenting, satt bara där som nåt frågetecken. Sen såg jag att tandställningen var borta från övre käken, hur kunde jag inte ha märkt någonting före? Inte för att det första man gör när man träffar någon är att kolla vad de har i munnen, men i alla fall.
Ha en bra fortsättning på dagen allihopa!

Friis & co

Amelia          Diamond Queen Braceletbraid-bracelet-
Pope Bag Big     Kvadra Leather Bracelet        Answer Clutch                                                         Elsie


Söndag kväll

Hejsan allihopa! Jag har just varit  bastun efter en svettig joggingtur, så nu känner jag mej riktigt duktig, hehe! Annars brukar jag vara skitdålig på det här med att motionera, men jag har faktiskt börjat skärpa mej. Alltså jag är med den kreativa typen, så att jogga och sånt känns lite... ja...tråkigt.
I kväll ska jag nog bara bänka mig framför tv:n och se på Beck. Ååh, vad skönt, nu kom jag på (igen) att det är lov, så imorron kan man sova hur länge som helst!

Snö... igen!

Suck, nu snöar det igen. Är det inte redan tillräckligt? Alltså egentligen har jag ingenting emot snö, men jag börjar bara bli lite uttråkad på det här vädret. Jag vill ha vår nu! Antagligen blir det ingen vidare vår heller om man tänker på hur det kommer att se ut när den här snön smälter. Jag undrar en sak; förra vintern var det knappt någon snö alls, och den här vintern snöar det typ hela tiden. Finns det liksom ingenting där emellan?
En annan dålig sak med vintern är att jag får så otroligt torra händer och läppar, och jag är urdålig på att komma ihåg att smörja in dom. Jag måste nog påbörja någonsorts kur med handkräm och läppomada nu.


Klippning

Som sagt var jag och klippa mej idag, så har kommer lite bilder. Syrran gjorde dock en större förrändring än jag, fast hennes hår är skitsnyggt.


Det kanske inte syns på den här bilden, men det som är annorlunda är att
det är liksom mer som en lugg nu. Den kunde dock inte klippas kortare
eftersom mitt hår egentligen är självlockigt, får se hur det blir då.


Jag igen!

Tigi Catwalk Curls Rock ShampooTigi Catwalk Curls Rock Conditioner
Dessa produkter använde frissan på mej. Det är för lockigt hår, och är vårdande. Det passar
ju perfekt till mej, som hatar när mina lockar trasslar till sej. Hmm, det löns antagligen att köpa
dessa.


By the way så köpte jag ett par Vagabond stövletter idag. De är ganska sådär
basic, men de var så himla billiga just nu så jag köpte dem.


Lördag

För det första vill jag bara säja att uppdateringen i bloggen den här veckan har inte varit den bästa, ska försöka bättra mig på det området. För övrigt så är jag otroligt glad för att det är sportlov! Det behövs verkligen!
Igår var det någon sorts friluftsdag i skolan, jag, Emma, Alexandra och Nina, kul men pinsamt. Vi var säkert utan tvekan de som var sämst, nåja vårför bry sej i vad andra tycker. Så var det ju ridning på kvällen också, vi gick i terrängen, och det var ett bra tag sen, så det var ju kul med lite omväxling.
Ja, och så var jag och klippte mej idag, riktigt nöjd är jag! Det kommer kanske lite bilder senare.
Ha det bra!


Onsdag

Wooohooo! Då var det sista provet för den här gången avklarat! Hoppas nu bara att det gick bra. Jag pluggade typ hela dagen igår, så jag hann inte blogga någonting. Och sen när jag hade pluggat klart behövde Emma hjälp med matten, så jag gick till henne, eftersom det var lite svårt att förklara via telefon.
Idag hade vi då som sagt matte prov. Alltså många sa ju att det är skitsvårt och jättelångt, men så farligt var det faktiskt inte. Men jag blir så himla stressad, när man ändå måste hinna göra färdigt provet på en viss tid. Direkt efter att matteprovet var avklarat, bar det iväg till gymmet, eftersom vi hade vår gymppa lektion där. Sen gick jag därifrån in till stan för att köpa en bok. Som jag har sagt så behöver jag alltså en bok att läsa på tillvalsengelskan, men tyvärr hittade jag inte nån. Jag ville ju inte ha en sådär hemskt tjock bok och dessutom skulle bokhandeln flytta, så det mesta var redan nerpackat. Nåja, jag får ta mitt reserv val; mammas bok Bleachers av John Grisham. Får se vad jag tycker om den, jag har inte läst något av den typen av böcker förut.
Nu är jag så himla trött, det ska bli skönt att krypa till sängs så småning.
Godnatt allihopa!

Måndag

Som vanligt kom gänget försent till finska timmen eftersom bussen var försenad, och läraren var skitarg som vanligt. Men hur hade hon egentligen tänkt att vi skulle kunna komma till halv nio när bussen kommer tre minuter över? Nåja, big deal, låt henne vara sur.
En sak som jag kom på under dagen var att jag borde inte ha tagit på mig den där tröjan idag. Det var ca -15 grader där ute så jag drog på mig en mysig stickad tröja, och det blev varmt kan jag säja! Hmm... vissa tyckte ju att det var kallt.
Men, nu har jag ett litet problem, vi ska läsa en bok och sedan skriva en recension om den på engelskan. Ja, och problemet då? Jo, jag har ingen bok! Har kollat bibblan och utbudet av engelska böcker där var verkligen uruselt. Har också kollat en del av mammas samling och jag hittade inte direkt något som skulle passa mej. Jag får väl ta och rota fram resten av mammas böcker. Eller så får jag helt enkelt ta och köpa någon bok. Hoppas det löser sej.
Nej, nu klager jag ju bara på en massa problem hela tiden! Det finns ju faktiskt värre problem här i världen.
Hoppas allt är bra med er!

Bio och avocado

Lite konstig rubrik, men som sagt det där med rubriker är inte min starkaste sida. I alla fall, igår tänkte vi ju gå och se Wild child, men det blev ju inte av, alltså gick vi idag istället. Riktigt bra film faktiskt! Och Alex Pettyfer - that guy is hot!
Men före bion var det bråttom. Mitt hår var en katastrof, skitigt som bara vad, så jag visste inte om jag skulle våga visa mej bland folk, hehe! Så då blev det att ta till mammas snabba men briljanta lösning, det blev alltså hårtvätt på två minuter.
När vi kom hem gick vi i bastun. Dessutom fanns det ett par överblivna avocadon hemma, så det passade perfekt att fixa en ansikts mask av det. Huden känns faktiskt lite lenare! Tack för receptet som jag hittade på din blogg, Michelle!


Så här mysig såg avocado-geggan ut, hehe!

Så var det söndag igen...

Usch, söndagar är så deppiga, helgen är slut, vilket betyder att det är skola imorron, vilket i sin tur betyder att dagen mestadels kommer att bestå av plugg och skolarbete.
Idag väcktes jag av min kära syster, och hennes väcknings metoder är inte trevliga. Hur kan hon vara så pigg ibland? jag är konstigt nog både kvällstrött och morgontrött. Japp, men nu borde jag nog sätta igång och börja plugga, har nästan inte pluggat någonting. Jag försökte läsa en Frida-tidning, samtidigt som jag analyserar satserna, men det gick inget vidare.
Jag skriver säkert mer sen. Hej, så länge!

Bio ikväll, eller?

Jag, Emma och Alexandra skulle gå och se Wildchild på bio, men vi var lite sent ute med att bestämma oss, så bussen vi borde ha åkt med hade redan gått. Men vi tänkte att vi chansar och tar en senare buss och hoppas att vi kommer i tid. Så då var det bara att snabbt välja kläder och göra sig i ordning, jättestressigt blev det. Och jag hatar att stressa! De som känner mej vet hur jag blir då. Det känns ju som om allting går fel när man har bråttom, mascaran bara klumpar sej, man hinner inte fixa håret, man hittar inte det man vill ha på sej, eller något liknande.
När vi väl var vid busshållplatsen, kom bussen så pass sent att vi ändå inte skulle ha hunnit i tid, så vi tänkte att blir väl lika bra med filmkväll hemma. Så då blev det gossp girl hos Emma istället. 


Lördag

Hej på er, och glad alla hjärtans dag också förresten! Har inte bloggat på två dagar, jag har varit lite upptagen. På torsdag pluggade jag som en galning på geografi provet, fast när det väl var prov så kändes allt pluggande förgäves. Det var ju skitsvårt!
Igår var jag (som alla andra fredagar) och rida. Det var verkligen en kul lektion och jag blev nöjd. Det börjar bara gå bättre och bättre!
Det här veckoslutet kommer nog antagligen mest att bestå av plugg, men det är bara två prov kvar så är den här provperioden över! Skönt! Och så är det ju sportlov snart också. Har inga planer än så länge, får väl ta och hitta på nåt kul. För det mesta brukar vi åka på solsemester på sportloven, men det här året blir dn resan uppskjuten till typ april, maj.
Ha en jättebra alla hjärtans dag allihopa!

Onsdag

Hej, hej! Skulle egentligen varit hos Emma just nu, eftersom mamma skulle ha någon tjejkväll (eller vad hon nu kallar det) med sina kompisar. Men jag hade inte pluggat så mycket på geografi provet. Efter skolan när jag skulle börja plugga, var jag så himla trött så att jag inte kunde koncentrera mej. Så jag stack ut på en joggingrunda innan jag förtsatte plugga. Det funkade faktiskt! Mycket uppiggande och uppfriskande.
Idag kom 2 stycken från dagstidningen till skolan. De ville skriva någon artikel om vad dagens ungdomar vet om någon som hette Darwin. Men jag kom nog inte med på bild eller nåt, tror jag. Jag har alltid otur med sånt. Annars var min dag helt vanlig, och tråkig. I skolan alltså, skönt att det är sportlov snart!
Japp, ha en bra kväll allihopa!

Tisdag

Okej, franska provet gick inte så bra. det där språket är så invecklat! Annars var min dag rätt bra, inget särskilt. Men gud, vad jag är tråkig just nu, kommer ju inte på något att skriva.
Åh, nu känner jag den ljuvliga doften nerifrån ugnen, mamma bakar typ havreflarn, mums! Nej, men herregud, nu står det helt stilla mitt huvud, hur utråkad får man vara!
Hoppas ni känner er kreativare än mej, ha det bra!

Rosa, rosa, rosa...

Titta vilka söta skor från Björn Borg. Det är dock ganska länge tills det blir tider att använda skor som de här. Jag vill verkligen ha vår och sommar!!! NU!!!!!

Björn Borg: MoshiBjörn Borg: Sven
Vilken härlig rosa färg! Det är ju alla hjärtansdag snart också...

Måndag

Nu tänkte jag skriva tisdag som rubrik, suck, vad tiden går långsamt. Hur har eran dag varit då? Min var nog ungefär som alla andra, inget speciellt. Franska prov imorgon, men de proven brukar oftast vara ganska lätta. Fast nu blir det säkert skitsvårt bara för att jag sa det där. Mer ångest har jag dock för matteprovet nästa vecka, får bara hoppas på det bästa. Som jag kanske har sagt så känns det som om allting kommer på en gång nu; uppsatser som ska vara klara, projekt som ska lämnas in, prov m.m. Men det är väl bara att ta det lungt, så borde man klara sig igenom det. Ush, det här inlägget såg ju tråkigt ut!

Jogging

Nu har jag minsann varit och joggat! Så när jag kom hem var jag alldeles utmattad, otroligt törstig och bokstavligen genomsvettig!
När jag startade hemifrån kändes det så skönt. Det kändes som att jag hade hur mycket energi som helst och att den aldrig tog slut. Så jag tänkte att skitsamma om jag tappar bort mej, det är väl kul att upptäcka lite nya vägar och inte alltid springa samma runda hela tiden. Till en början visste jag exakt var jag befann mej, men sen svängde jag in på en väg och så började jag inte alls känna igen namnen på vägarna. sen när jag kom ut ur virrvarret, svängde jag in på en annan väg och tänkte: "Det här måste ju bara leda hemåt". Men jag hade fel, jag tappade bara bort mej ännu mer. Så, som jag gissade, måste jag springa samma väg hem igen. När jag var säker på att jag var på rätt spår började jag bli lite osäker. Tanjas hus borde ju komma snart, tänkte jag. Men jag såg det ingenstans. Sen äntligen såg jag Emsi och Tanja som just hade kommit hem från en runda med Tanjas hund. Herregud, vad jag var glad att se dem!
Nu ska jag i alla fall gå i duschen för jag känner mej rätt så äcklig just nu! 

Snö, snö och ännu mer snö...

Det har snöat hela dan idag, och det verkar aldrig sluta. Men det är ganska mysigt med mycket snö. Suck, skulle det här vara USA, så skulle vi inte behöva gå till skolan imorron...
Men det är inte så jättekallt så det är säkert klibbsnö, inte så mysigt om det blir slask. Men, en fråga; varför kunde det inte vara sånt här väder på julen?
Får se hur det blir med joggingturen om det inte är plogat.

AJBI1
Snygg ring från French connection!

Look what I've got!

Nu borde jag nog börja plugga på franska provet. Har inte övat något än och provet är på tisdag, men jag har ju inte haft tid varken på fredag eller på lördag.
Men pluggandet går ju mycket lättare om man har tröstgodis!


Det här tänkte jag sitta och proppa i mej medan jag pluggar! Känner mej så
himla onyttig, kanske blir det en joggingrunda ikväll. 

Fredag kväll!

Jag hann inte blogga något om fredag kväll igår eller idag. Men vi hade jättekul! Party all night long! Vi var som sagt på konvent. Vi dansade som galningar tills vi blev alldeles andfådda!


Jag var ärligt talat skitnöjd med min frisyr men bucklan på mitt huvud tappade
så småning om volymen. Och som ni ser har jag fått håret någorlunda utrett
efter torsdagens hårkatastrof.


En till bild på mej!


En bild på Emsi och Alex!


Emma!


Patrypinglan Emsi!


Riina: Bra bild på dej som alltid!
Ika: Vad håller du på med??


Nina!

Surprise!

Hej allihopa! Nu har jag just kommit hem från en jättekul kväll hos Emma. Fast Emma visste ju inte om att vi skulle ha en skitkul kväll hos henne. Vi har planerat en överraskningsfest för Emma i flera veckor. Så ca kl. halv tre började vi fixa i ordning allting inför festen. Kl. fyra kom Emma hem utan att misstänka något och så hoppar vi (jag, Alex, Emsi, Ika, Soffi, Blubb, Riina och Nina) fram med våra kameror och ropar "surprise!"
Hon blir såklart jätteförvånad och helt förstummad, men förstås skitglad! Sen blev det en urgod middag som bestod av sweet chili kycklingsås och basmatiris. Jättegott var det! Efter det hade vi ännu en fantastisk efterrätt med chokladtårta och frukt doppat i smält choklad. Även det var skitgott!
Sen satt vi bara och pratade och skrattade. Och så proppade vi i oss en massa godis och chips.
Vi hade i alla fall jätteroligt, så det blev inte en lika tråkig kväll som du hade tänkt dej Emma!


En nöjd Emma!


Och så fick hon ju Twilight boken av Soffi och Blubb!

Hårspray, suck...

Tog just ner håret från dagens frisyr. Och herregud, så det såg ut! Som något värre fågelbo! Så rufsigt är det just nu!Varför, varför satt jag hårspray? Fast det är väldigt skönt nu när håret är fritt, utan den där frisyren. Men jag vet verkligen inte hur jag ska få någon borste igenom det här håret. Nåja, jag går i ducshen imorron bitti, så får vi se hur det löser sig.

Pluggdag

Nu måste jag ta en paus i pluggandet, det är inte bra att plugga för mycket för nu börjar jag få huvudvärk. Min dag har varit bra, vi skulle ha farit till bibblan på tillvals engelskan, men nähäpp, det gjorde vi inte. Istället skulle vi skriva en uppsats. Man fick välja bland ett antal ämnen att skriva om, och jag valde att skriva om mina kära bästa vänner! Love you guys!
Imorgon är det fredag och då tror jag att vi skulle fara på konvent, så det blir ingen ridning för min del den här veckan.
Hoppas ni har det bra!

Parfymen

Kika på det här inlägget Ika! Ja och ni andra också förstås. Det här var den goda doften du kände idag som kom från mig.



Min nya favoritparfym; Live by Jennifer Lopez! (Mitt smyckeskrin i bakgrunden)

Onsdag

Vi slutade tidigare idag :) så jag är redan hemma från skolan. Ska väl börja plugga till engelskaprovet som vi har på fredag så småningom. När jag kom hem var jag ganska så förbannad. Jag menar det här samhället skulle fungera så mycket bättre och man skulle bli på så mycket bättre humör om människor skulle vara lite trevligare mot varandra! Är det för mycket begärt? T.ex. vår busschaufför, han kunde inte låta oss gå av på den vanliga busshållplatsen, fast vi var lite sena att reagera. Och det är inte första gången det händer. Man skulle kunna räkna upp flera andra situationer också. Sånt här blir man så himla förbannad på! Skadar det att vara lite öppen och trevlig? Vad är det för ett surt land vi lever i? ( syftar på Finland)
I alla fall, hoppas ni har haft en bra dag.

Hejsan!

Efter skolan idag hade Alexandra sån lust att baka kokosbollar, så hon gjorde det. Vi smakade just på dem, gud vad de smakade kakao. Hon hade satt deciliter istället för matskedar, så nu är jag smått illamående. Stackars lilla Alex som hade sett fram emot att äta GODA kokosbollar, fick slänga alltihop.

A large view of: Zimba A large view of: Zimba
Snygg väska från Ted Baker! I want that now!


Tisdag

Tänkte nästan skriva torsdag som rubrik men tyvärr är det längre till helgen än så. Jag har inte direkt några planer för helgen ännu åtminstone, men vi får väl se.
Hmm... hände det något speciellt idag då?...Just det, vi fick ut historiaproven idag, och jag fick full poäng! Det hade jag inte trott. Men det är väl kul med överraskningar. Annars kändes dagen ganska lång, tre lektioner bild i rad. Visst, det låter skönt, men man känner sej inte alls särskilt kreativ och inspirerad i slutet.
 Hoppas ni har haft en bra dag!



Bild från igår; Alexandra och Emma med två uppätna glassportioner, hehe!

Kväll

Hej igen! Efter en supergod middag som mamma fixade (pasta med räksås), stack jag och Alex till Emma. Hon blev nöjd med presenterna; Gossip Girl dvd:n och presentkort till Kicks. Vi åt glass och hade kul, gud vad man blev mätt. Sen gick vi hem igen med sällskap av Emma och Mimmi.
Okej jag SKA börja blogga lite aktivare, bara jag hinner.

Måndag

Hej på er! Såhär långt har åtminstone min dag varit bra, ganska slapp dag i skolan också. Ja och Förresten idag är det ju Emmas födelsedag! Grattis! Today it's all about you, så du ska ha det så bra! Japp, det här blev ett kort inlägg, men det är allt jag hinner skriva just nu. Nu måste jag kila!

Söndag

Den här dagen började med att jag och Emma for till simhallen, Alexandra kunde inte komma med för att hon var förkyld. Och man vill ju verkligen inte missa Emmas födelsedag imorgon! I simhallen var det mycket mer folk än jag hade trott. Det var ganska tråkigt där också, men nåja vi fick ju åtminstone motion. Fast vi var säkert de som hade sämst kondition av alla där. Simmhallen är inte direkt mitt favorit ställe, jag menar de skulle kunna hålla den lite renare.
Nu har jag just kommit hem från fika hos Emma. Vi skrattade hur mycket som helst, som det brukar bli när vi tre umgås!
Jaha, ja, imorron måste man till skolan igen. Suck, vårterminen är alldeles för dyster.
Ja, och förresten Emma, de där hörlurarna som jag söndrade hos dej idag (herregud jag ska alltid klanta till det) så jag tror att jag har hittat ett par likadana på nätet.

RSS 2.0