Onsdag = pluggdag

Jobbigt värre! Franska prov imorgon plus en massa andra läxor! Franska är ett så otroligt svårt språk, inte alls som svenska eller engelska. Men det är absolut ett jättevackert språk då man väl kan prata det. Så det är vad jag försöker intala mej själv: med flera språkkunskaper kommer fler möjligheter. Det kommer att vara så himla skönt att ha det överstökat imorgon. Fast det slutar inte där. Näpp, för det här är bara början av prov perioden. Dessutom kommer jag antagligen att ha problem med att lämna i uppsatsen i modersmål, som ska lämnas i på fredag nästa vecka, i tid. Men det är bara ett år kvar i den här skolan, så jag ska kämpa. Fast sen blir det ju ännu svårare på gymnasiet, så det var ju till stor tröst!



Jaha ni, här sitter då en stressad och aningen trött Gabi...


Med en hög av böcker framför sej!


Nu måste jag fortsätta plugga, så hörs vi någongång i framtiden. Ni vet hur det är med mitt bloggande!


Låt mej presentera... Världen sämsta bloggare!

Jepp, that's me! Var det verkligen senast på måndag jag bloggade sist? Hmm... Jo, man kan ju fråga sej vad det är för idé med den här bloggen egentligen... Under den gångna veckan har jag varken haft ork eller motivation att blogga, vilket dels beror på att det inte går att ladda upp några bilder, men nu har Alex raderat en del onödiga bilder från datorn, som faktiskt är förvånansvärt mycket! Så lite mer bilder ryms det i alla fall nu, vilket är en lättnad, eftersom minnet på min kamera är fullt. Dessuton skulle jag vilja fixa en total makeover på min blogg, för som den ser ut nu är den inte särskilt lockande att läsa.

Okej, nog om det, hur var eran lördagskväll då? Min tillbringades på restaurang för att fira Soffis födelsedag (som var på sommaren, heh!). Min kamera blev tyvärr hemma, så även om jag skulle kunna ladda upp bilder, har jag inga aktuella bilder.

Förresten har jag varit och klippt mej under veckan, eftersom mina toppar började se rätt risiga ut. Som sagt ville jag bara fräscha upp topparna lite, men herregud vad mycket kortare det blev! Så mina planer om lång hår gick åt skogen. När det var plattat var det väl inte så hemskt, men seadn när det lockar sej ser det en hel del kortare ut.

Nu ska jag ta och göra någon nytta, och så hoppas vi att jag hör av mej inom en vecka.

Måndag

Så var det måndag igen. Jag har genomlevt den här tröga dagen med hjälp av Saras dåliga skämt, som de andra tydligen plågades av under Lördagskvällen.  Två kossor var ute och flög, bla, bla, bla... haha... Skitkul, eller hur? Ta inte illa upp, plutten, You know I love you!

Vet ni vad jag har kommit fram till idag? Den eventuella lösningen till varför min hy har blivit så dålig! Visst måste man hålla sin hud ren och sköta om den från utsidan, men visst påverkar andra faktorer också huden som t.ex. vad man äter. Och jag har på sistone  satt i mej  vad som helst (antar att det har med tonåren att göra), eftersom jag inte går upp i vikt så lätt har jag inte brytt mej om det. Men ärligt talat behandlar jag min kropp som skit. Jag har dessutom börjat äta fiskleveroljatabletter, som tydligen ska vara bra för huden, men de har inte haft någon vidare inverkan än i alla fall. Japp, det är kanske lösningen på problemet med min feta hud, men det finns också områden som är extremt torra, vatten är antagligen kuren för det. Massor av vatten! Fast problemet med min torra hud har jag en jättebra fuktighetskräm till, även om den kostar en del. Herregud, vad jag tjatar om allt möjligt och ingenting!

Okej, jag tror att jag har pladdrat på tillräckligt länge nu. Suck, jag har inte fixat så mycket på tillvalsengelska projektet. Så jag får vara effektiv imorgon. Fixar ett projekt om Pixie Lott, hon har verklig talang så gå gärna och lyssna på henne!


Äppelveckoslutet lider mot sitt slut

Har just avslutat min uppsats i engelska och tänkte sätta mej ner för att blogga lite. Veckoslutet har för min del tillbringats på sommarstugan. Herregud vad det finns mycket äpplen i år! Största delen av lördagen gick åt att klättra i träden för att få de finaste och största. För det mesta med stege, men nog satt jag uppflugen ca två, tre meter i ett träd. Och jo, mamma blev väl lite orolig...

Ett mysigt veckoslut med my lovely family har jag haft. Lite synd var det att vi missade kvällen hos Fanny. Jag skulle kunna sätta in bilder, men det går ju inte för tillfället på den här mest irriterande datorn som någonsin existerat. Frågar man pappa när han hade tänkt fixa det, svarar han: "Jodå, jag ska fixa det när jag har tid..."

Jag vet att jag fortafarande inte bloggar "på riktigt", men jag måste få det här skolarbetet, som plötsligt har ramlat över mej, överstökat.

Godnatt!

Nu ska den urtrötta zombien Gabi snart gå och sova. Sussa så sött allihpa, godnatt!

Kedja från Riinas blogg

Direkt när du läser detta älskar någon dig
































Och nån drömmer om dig...
(scrolla ner)






























































Kopiera detta och lägg in de på din bdb/blogg och ikväll väntar dej en överaskning;)
(scrolla ner)






























































(Vare sig du tror på det eller inte... Just do it!)
(scrolla ner)






























































Detta är en kärleks kedja som startade år 2000...
(scrolla ner)






























































Lägg in de på din bdb/blogg så kommer den du älskar
(scrolla ner)






























kyssa dig om sex dagar.
(scrolla ner)






























































Lägg in denna text på din bdb/blogg så kommer du få den du älskar om en vecka;)
(scrolla ner)











Direkt när du läser detta älskar någon dig
































Och nån drömmer om dig...
(scrolla ner)






























































Kopiera detta och lägg in de på din bdb/blogg och ikväll väntar dej en överaskning;)
(scrolla ner)






























































(Vare sig du tror på det eller inte... Just do it!)
(scrolla ner)






























































Detta är en kärleks kedja som startade år 2000...
(scrolla ner)






























































Lägg in de på din bdb/blogg så kommer den du älskar
(scrolla ner)






























kyssa dig om sex dagar.
(scrolla ner)






























































Lägg in denna text på din bdb/blogg så kommer du få den du älskar om en vecka;)
(scrolla ner)






























Du har 30 min på dig (: Om du skiter i detta brev, skyll dej själv, du kommer få otur i 5 år;)




















Du har 30 min på dig (: Om du skiter i detta brev, skyll dej själv, du kommer få otur i 5 år;)

Kände mej tvungen att kopiera den här texten, hehe...


Måndag

Vet ni vad? Idag har jag varit jatteduktig och joggat en runda! Okej, så häftigt var det väl inte, men det var säkert åtminstone en månad sedan jag joggade sist. Alltså det är ju egentligen rätt obetydligt om man bara joggar en gång i månaden, men nu har jag lovat mej själv att börja motionera regelbundet. Jag tänker börja vara snäll mot min kropp och börja motionera och inte stoppa i mej en massa onyttigheter som jag har börjat göra på sista tiden. Otroligt vad sötsuget kan vara stort ibland!

Imorgon är det ingen skola, utan då är det meningen att vi ska jobba ihop en slant till hungerdagsinsamlingen. Jag och Alexandra ska stanna här hemma och tvätta fönstren.


Suck och pust!

Jag hade ju tänkt ladda upp bilder från klassresan, men nähäpp. Jag berättade ju för ungefär en vecka sedan att minnet på datorn verkade vara fullt. Hur fasen det nu har gått till vet jag inte, det borde ju vara typ... nästan omöjligt i alla fall. Det konstiga är att innan vi åkte ville jag tömma min kamera på foton så att jag skulle kunna fota hur mycket som helst sedan, och då funkade det att ladda ned bilder till datorn, men nu mitt i allt ska minnet tydligen vara fullt, suck!

Några foton från Ålandsresan blir det alltså inte just nu, men istället kan jag ta och sätta in lite bilder från förra lördagens plåtning (Ja, jag vet att det är sent). Just det ja, jag höll på att glömma att berätta att det inte blev någon igår eftersom ingen riktigt orkade med det då.





Jaha, nu blev det något problem igen, så några fler bilder blev det inte. Åååååh, vad jag blir irriterad!

Lördag -nästan en vecka sen sist...

Jo, men visst uppdaterar jag ofta? Nämen, nu måste jag ju faktist börja skärpa mej på allvar. Tänkte bara höra av mej lite kort, för Gabi, världens sämsta bloggare har ju inte heller berättat om att hon har varit på klassresa till Åland med 9b, men nu är hon i alla fall hemma, haha!

Klassresan var väl helt okej, prgrammet som vår lärare hade planerat var väl i och för sej lite trist. Men mer om det får nu höra senare, för nu ska jag snart i väg igen. Jag och tjejorna ska nämligen iväg till beachen för att ha en liten "plåtning". Tur för mej att jag har sovit tillräckligt den här natten, vaknade först klockan halv två.

Som sagt, berättar mer om resan senare och sätter antagligen in några bilder också, hej för en stund!

Söndag = slödag

Hehe... det här löftet om att börja blogga på allvar gick väl sådär, eller hur? Har inte bloggat på två dagar sedan jag sa det. Great... Jag hade egentligen tänkt sätta in lite bilder från gårdagens "plåtning", men datorn påstår att minnet är fullt, grrrrrrrr!!!

I alla fall hade vi jättekul igår. Folk måste nog ha undrat vad vi höll på med, men vad spelar det för roll? Vi fick en massa snygga bilder, med lite inslag av både höst och sommar.

Får se ifall jag kanske tar och moppar iväg till Alex fotbollsmatch snart hej så länge!

Torsdag

Torsdag =skittrist dag i skolan. Men det betyder ochså att det snart är fredag, så något positivt får man väl ut av det hela, hehe! Har just varit ute och kört med moppen med Alexandra, hon har nämligen inte fått sin hjälm förran idag. Hon klarade sig riktigt bra, hon skulle möjligtvis kunna speed up en aning, men det ska nog inte jag säga något om.

Har ni några planer inför helgen då? Själv hade jag tänkt sticka till skogen med tjejerna och så ska vi leka modeller. Det blir säkert bra foton nu när det inte riktigt är höst ännu, men heller inte längre sommar.

Blev ett kort inlägg idag, men nu måste jag gå och snyta mej, haha!

Ojdå...

Okej, hur länge har jag haft "paus" från bloggandet nu? Typ två veckor? Holy shit! Hade dock ingen aning om den här pausen. Det låter nog hemskt konstigt att säga det så här tidigt på terminen, men sanningen är att jag har haft en massa skolarbete att fixa, och det har gjort mej totalt utmattad.

Jag har dessutom blivit förkyld, så jag bara sitter och snorar. Nice.. Till på köpet synns det att jag är förkyld. Jag ser ut som värsta Rudolf med röda mulen, och jag skämtar inte. Så det gäller att ha ett paket näsdukar med sig vart man än går, hehe...

Men nu tänkte jag faktiskt börja blogga på riktigt, inte för att jag har så många läsare heller. Fast jag kan ju inte säga att jag har ansträngt mej särskilt mycket för att få det heller. Men det är heller inte den största anledningen till att jag bloggar. Jag bloggar för att blogga, så enkelt är det.

Så småmingom ska jag gå till sängs, har inte sovit så mycket de senaste nätterna, så det skulle nog inte skada med en lång natts sömn, godnatt!


RSS 2.0