Måndag - matteprov imorgon

Matteprov imorgon, katastrof!!! Höll på att öva med Alexandra som bäst, men då säger hon plötsligt: "Nej nu tar vi en paus". Vilken latmask till syrra jag har! Men jag antar att vi ska börja med pluggningen snart igen, eller jag åtminstone, får se vad latmasken tycker. Jag har ingen aning om hur provet ska gå, men det är som med alla andra prov, man får hoppas på det bästa. Usch, de här proven är så uppstressande, och jag tvivlar starkt på att mitt betygs medeltal kommer att ligga på samma nivå vid periodens slut.

Men nu ska jag vara optimistisk och jag ska börja plugga nu.


Söndag

Igår hade vi myskväll här hemma hos oss, tog tyvärr inga bilder (ni vet hur det är med mej). Hade tänkt slänga in ett inlägg igår, men sedan blev det bara så att tiden gick och jag hade fullt upp med annat. Tidigare i veckan, när jag sist bloggade sa jag att jag skulle lägga in bilder på shoppingfynden från Sthlm, men som ni märker blev det inget av det. Även om det är lite sent sätter jag ändå in några bilder nu:

"Spräcklig" kjol: Anna Falck Holy, MQ, svart sammetskjol: Paris, Kate
& I, MQ.

Svart tröja med genomskinliga "skrynklor" på ärmarna: Zoul, MQ.

Mörk grå kofta i kortare modell med halvlånga ärmar från Åhlens, och

så ett par möstrade strumpbyxor även de från Åhlens.



Mörkblå kjol från Weekday.



Jag tog en bild på hela outfitten en dag: senapsgul tröja från Åhlens,
ett par jeans som egentligen är mårkblåa med ser svarta ut, från Bik
Bok.

En röd jacka med duffelknappar från Oasis. Hade egentligen tänkt att
jag skulle köpa en jacka i en mer naturnära färg, men jag föräskade
mej i den här så fort jag såg den, och det är väl kul att lysa upp
höstmörkret med en röd jacka.



Ett par beige skor med en liten klack från DNA-shoes.

Stor väska från Scorett.


På båten köpte vi förstås lite godis, och för min del blev det även ett
läppglans: Aqualumière Gloss från Chanel i nyansen Candy Glow.

Jag ber om ursäkt för den dåliga kvaliten på vissa ev bilderna och för att jag skriver som en kratta idag.


Tisdag

Ja ni, nu har det gått en vecka sedan sist igen. Har haft det riktigt bra i Sthlm. Vi har shoppat varje dag ända tills fötterna domnat bort, och så har vi varit och kollat på The Buddy Holly musical med Brolle. Riktigt underhållande var den!

Angående shoppingen hittade jag inte så mycket, är lite besviken på mig själv, haha! Det jag shoppade kan jag sätta in bilder på senare om jag hinner, för nu har jag pluggning och sånt att göra, suck och pust!


Tisdag -kommer inte ihåg när jag bloggade sist...

Jag har nästan drunknat i skolarbete på sista tiden, så det är orsaken till varför jag inte hunnit blogga. Håller som bäst på med att plugga till Geografiprovet. Hann inte plugga något igår, så det gäller att vara effektiv idag. Sen måste jag ochkså hitta en, eller egentligen två, praoplatser, innan alla ställen är upptagna. Ojdå, jag måste ju hinna packa idag också, eftersom jag inte kommer att hinna göra det innan vi ska åka till Sthlm. Men det blir nog inte särskilt svårt eftersom det säkert kommer att bli en massa shopping där, så jag får försöka packa med lite mindre än jag brukar. Skönt att det bara är en dag kvar på skolveckan! Men nu ska jag återgå till pluggandet, hej så länge!

Tisdag -starten på en riktig pluggvecka

Japp, det är vad den här veckan blir. Borde egentligen skriva på uppsaten, men det är ju det som är det negativa med att skriva på dator. På något konstigt sätt hamnar man in på webshoppar, bloggar, eller här... heh... Nåja, det här blir inget långt inlägg för annars kommer jag att drunkna i skolarbete på onsdag och torsdag. Skönt ätt det blir höstlov nästa vecka, och då kommer vi antagligen att åka till Stockholm!



Bild från London dit vi åkte förra höstlovet.


Söndag kväll

Nu är jag hemma från poolpartyt och har just kollat på Top model och snart blir det att bänka sig i soffan framför Parlamentet. Tyvärr hade pucko-jag ingen laddning i kameran så den blev hemma, vilket då betyder att jag inte har några bilder att sätta in. Men kolla in mina underbara vänners bloggar, som jag har länkat till, så kan ni hitta lite bilder från partyt.

Söndag förmiddag

Nu har det då gått en tid igen sedan jag bloggade sist. Hade tänkt slänga in en snabb resumé av min dag igår, men jag somnade på soffan innan jag hann göra det.

Dagens planer är följande: Nu borde jag egentligen skriva på uppsatesen, men som ni märker gör jag inte det. Sedan klockan tre har Riina poolparty och då ska vi fira att vår lilla prinsessa äntligen fyller 15! Ja, egentligen fyller hon först på måndag, så kom ihåg att gratta henne då allihopa! Så snart borde jag börja fixa mej iordning, så mycket som det nu går, eftersom jag inte äger något vattenfast smink. Men packa mina grejer ska jag i alla fall börja göra snart.

Kanske jag säger det här lite sent: jag vet inte hur det är med er men enligt mej var det helt fel person som åkte ut ur Idol.

Suck...

Det blev ingen jogging för min del heller, fick plötslig panik med uppsatsen, så jag har suttit och jobbat med den nu hela kvällen. Varför, varför var jag så klantig och valde en bok med 400 sidor? Ett plus är väl att boken är bra, hehe...

Torsdag

Mycket myyysigt att stiga upp ur sin varma säng på morgonen för att se att termometern visar på tre minusgrader! Hösten verkar vara här på allvar nu. Tre minusgrader... Det kan man ju nästan kalla vinter! Fy då! Nåja, vi moppade till skolan i alla fall, kläder finns ju och som tur var vägarna inte så hala. Så jag drog på mej ett par vindtäta byxor ovanpå jeansen, två stycken fleecar och en mysig halsduk. Nej, jag såg inte vettig ut och det var väl lite svårare att röra sig kan jag medge, heh... Frös gjorde jag i alla fall inte, fast fingrarna uttsätts ju för mest kyla då man kör moppe, så det väkte väl lite i dem.

Som sagt var det franska prov idag, men dessutom hade vi ordförhör i både finska och engelska till på köpet. Snacka om sammanträffande! Men nu måste jag sätta igång och plåga mej själv med lite mer skolarbete. Måste skriva på uppsatsen i modersmål, för sedan, klockan sju, ska jag, Alex, Emma, Ika och Nina ut och jogga. Riktigt hurtiga har vi blivit helt plötsligt!


RSS 2.0