Fortsättning

Gud, vad störande! Nu glömde jag ju vad jag skulle sätta med i förra inlägget. Men här kommer i alla fall en bild på presenterna från girlsen:


Plus då den urgulliga nyckelringen från Japan, som jag fick av Emma.

Klart pluggat... Kanske

Nu orkar jag inte plugga mer! Min pluggteknik är kanske inte den bästa, men problemet är att jag inet riktigt har hittat vad som funkar bäst för mej. Jag kör bara på att läsa det om och om igen, och försöka få det att fastna, och sen kanske checka lite vad jag kan och så. Alex och Emma kör däremot på den metoden att skriva upp det viktigaste i olika färger för att minnas. Fast för mej skulle det inte vara särskilt motiverande, eftersom min handstil ser ut som en 5-årings, haha!
I alla fall så tror jag att det mesta borde sitta nu, men man kan ju aldrig vara säker... Äh, skolan är viktig men det är inte hela världen!

Tisdag

Höll på att somna igen medan jag pluggade så jag var tvungen att ta en liten paus i geografi pluggandet. Det kan förstås ha något med förkylningen att göra, fast nej jag blir alltid trött när jag pluggar. Det brukar ibland hjälpa att ta en joggingtur eller något, men jag har ingen vidare lust att jogga då jag är förkyld. På tal om förkylningen så verkar den inte försvinna, snarare tvärtom. Idag vaknade jag med halsont och nästan ingen röst alls, det blev dock bättre mot slutet av dagen. Fast det var väl skönt för de andra att jag inte pratade så mycket som jag brukar, haha!

Måndag

Aj, aj, aj, halsen blir bara värre och värre, lite hosta har jag dessutom också fått. Så känner jag mej lite så där slö som man brukar känna sej förrän man blir sjuk. Usch då! Inte blev det ju heller bättre av att gymma i ca en timme i morse. Vi tränade alltså på gymmet idag på gymppan. Så jag tänkte att idag ska det minsann tränas! Jag började med att värma upp och sprang en stund på band. Bara av det blev jag skittrött, min hals gjorde mer ont än tidigare och kändes otroligt torr, vilket ledde till att jag började hosta, vilket i sin tur resulterade i att lungorna började värka. Men så småningom började jag få tillbaka andningen och det eländiga svidandet i halsen började avta. Så då kände jag mej nog hyfsat bra igen. Det var bara mot slutet av dagen jag började känna mej lite slö igen.
Japp, så var det geografi prov på onsdag. Men det ska väl nog gå bra, synd bara att jag har en viss tendens att slumra till när jag pluggar, haha! Det var allt för tillfället, hejdå!

Söndag

Hej, hur har eran helg varit? Jag hade i alla fall en toppenkväll! Ni kom väl ihåg earth hour? Vi hade det jätte mysigt när alla lampor var släckta. Som väntat tjattrade vi och skrattade jättemycket. För att få lite mysigare stämmning när det var mörkt, berättade vi bland annat spökhistorier och andra läskiga grejer, haha!
Ni vet väl hur det är när man har haft party hela kvällen och när det blir sent fnittrar man åt vad som helst? När det bara var jag, Alex, Emma, Ika, Riina och Nina kvar satt vi och pratade om allt och ingenting och skrattade åt hur löjliga saker som helst, t.ex:

Ika: Den här filmen har jag sett, den är hemsk, alltså den är konstig.
Alex: Jaha, är den hemsk?
Ika: Nej, nej, nej, jag menar den är hemskt konstig!

Ja, såna saker satt vi och asgarvade åt! Men vi hade i alla fall en kul kväll! Däremot kommer den här dagen att bestå av bland annat plugg. Geografi prov på onsdag, bokprojektet till engelskan ska lämnas in på torsdag. Skitkul när proven börjar komma igen, suck! Fast sen är det i alla fall sommarlov, men jag undrar bara hur snön ska hinna smälta innan dess, för nu snöar det igen. Dessutom känner jag mej en aning krasslig, hoppas bara att jag inte håller på ett bli förkyld.

Lördagens planer

Tja! Dagens planer kommer att se ut på följande vis: Nu borde jag väl egentligen hoppa i duschen så att jag hinner bli klar innan tjejerna kommer hit, men som ni märker så är jag ju inte i duschen, hehe! Ikväll kommer Emma, Emsi, Soffi, Ika, Blubb, Nina, Riina och Bea hit. Så då ska vi fira min och Alexs födelsedag som var för ca en vecka sen. Ja, sen kommer väl resten av kvällen (kanske natten också) att bestå av en massa snackande, skrattande, godis, chips och mycket mer!
Tidigare idag åkte jag en snabb sväng in till stan, bland annat för att hämta mitt praoavtal, men de hade tydligen tappat bort det, skärpning! Och så handlade vi det sista till partajet ikväll.
Gårdagen var mycket hungrig, haha! Bokstavligen alltså, vi hade så mycket att göra i stallet så att vi inte hann äta något, förutom då någon enstaka morot. I alla fall så när vi kom till stallet ringde Carre och frågade om jag och Emma skulle kunna hålla lektion till gruppen före. Alexandra hade fotbollsmatch så hon kunde tyvärr inte komma. Vi fixade hästarna iordning och sedan gick vi iväg till ridplan. Men när vi sedan kom dit, märkte vi att det var som värsta skridskobanan där, så det blev terrängen istället. Mindy halkade t.o.m. omkull. Stackarn! Lektionen skulle antagligen ha blivit roligare om vi skulle ha kunnat vra på plan, men eftersom det var halt all annanstans också plus att Hannie var himla ivrig, blev det bara skritt. Det var nog säkert den tråkigaste ridlektionen de hade varit med om! Jag och Emma lovade varandra att vi ska verkligen inte bli ridlärare!
Min dag slutar inte ännu där, utan sen var det bara för mej, Emma och Karo att hoppa upp på hästarna och fara iväg. Vi över motorvägen, så det blev lite drama för Emma och Palbre där. På andra sidan motorvägen finns skog, skog, åkrar och ännu mer skog. Men himla mysigt var det i alla fall, små stigar och tätt med granar omkring. Fast Santtu verkade ha lite problem att hålla balansen, eftersom på vissa ställen höll det att gå på snön och på andra ställen brakade man igenom. Han verkade ändå ha rätt mycket energi, för att trava ingick tydligen inte i hans planer. Näpp, det skulle galopperas istället!
Nu ska jag gå i duschen, hej så länge!

Torsdag

Japp, nu är det bestämt, vi far till Kreta i maj! Jiippiiiii! En annan sak är också bestämt, hehe! Jag har äntligen valt vilka tapeter jag ska ha. Vad annat har jag gjort idag? Tycker faktiskt att jag har varit ganska effektiv idag. Jag och syrran har städat nedre våningen, Fixat en invecklad inköps lista till pappa för tjejkvällen på lördag, och överraskande nog så är jag mycket bra i tid med bokprojektet till engelskan. Jag brukar typ aldrig ha tillräckligt med inspiration till att skriva i skolan, men idag flöt det på rätt bra.
Nu ska jag börja dra mej till sängs så jag orkar upp imorgon, godnatt!

OMG!

Oh my god, jag och syrran fick alltså det största födelsedagskortet i världshistorien idag! Här kommer som lovat lite bilder på det. Måste dock erkänna att det är syrran som har fotat. Fotografering är mer hennes starka sida och inte min, så jag ska inte ljuga, hehe. Och tack än en gång för kortet tjejer, ni är världens gulligaste!






Onsdag

Har just kommit hem från skolan käkat lite, delvis lite av den franska chokladtårtan som blev över från vår födelsedag. Mumms!
Min dag har väl varit som de flesta, utom att little me och my twinsis fick en urgullig överraskning av våra urgulliga vänner. Ett födelsedagskort, eller snarare sagt ett plakat, som bestod av tre stycken A1 papper! Dit hade de klistrat en massa roliga bilder av oss två. Verkligen en jättekul surprise! Kommer bilder på mästerverket senare, haha! Nu ska jag ta itu med läxorna, jag hoppas inte att det var imorgon det engelska bokprojektet skulle vara inlämnat.
Ååh, igår började andra säsongen av GG, det är en så otroligt bra serie! 

Ännu lite mer...

Jag hade glömt att fota den gulliga lilla nyckelringen jag fick av Emma, så här kommer den. Plus att det kom ett paket till mej och Alexandra idag. Det innehöll presenterna från vår farbror och hans familj. Så här kommer även lite bilder på dem.


Den söta nyckelringen jag fick av Emma.


Söt tröja som säkert blir fin till sommaren. Den fick jag av farbror med familj.


De här örhängena fick jag också av dem.

Måndag

Hejsan allihopa! Jag ursäktar för att det inte blev några bilder igår, måste verkligen skärpa mej med det här att ladda upp bilder. Det är så himla sällan jag gör det , men nu kommer i alla fall lite bilder av mina presenter.


Det här fick jag av Alexandra: Boken "Den jag ville ha" av Sheila O'flanagan,
plus Depends nagellack för fransk manikyr. Jag ska bara låta mina naglar
växa ut lite till, har just klippt dem.


Av mamma och pappa fick jag shower cream och body lotion från Body shop,
en fin silverkedja och 100 euro/ ca 1000 kronor att shoppa på nelly.com för.
Just det! jag höll ju nästan på att glömma den största presenten: skotern!


Och av mormor och morfar fick jag: balsamet som jag gillar som jag inte
har hittat någonstans, ett Nomination armband och 50 euro/ ca 500 kronor.

Create Your Nomination Bracelet
Det som är speciellt för dessa armband (och dessutom ganska fiffigt)
är att om man vill kan man köpa till och byta ut de vanliga länkarna i
armbanden till andra länkar med olika fina motiv.


God morgon!

Grattis på födelsedagen till mej och min kära tvillingsyrra, haha! Jag och syrran fyller alltså 15 år idag, tjohoo! Så idag får man antagligen bli behandlad som en prinsessa. Nu på morgonen har det varit födelsedagsuppvaktande av mamma, pappa, mormor och morfar, och förstås Alexandra. Bilder på de trevliga presenterna kommer senare, bara min kamera har laddat klart.


Lördag

Hej på er! Har just kommit hem från stan. Jag gick till Café de Paris för att få praoavtalet ifyllt, men tyvärr var inte chefen där.
Surprise, surprise, så red jag faktiskt inte Santtu igår, utan det blev Elmer istället. Alltså lite annorlunda eftersom Santtu är liten och tjock medan Elmer är stor och smal. Men det gick nog helt okej i alla fall.
Nu börjar det verkligen kännas som vår, snön smälter, solen skiner, fåglarna kvittrar osv. Så man märker att man piggnar till mer pga vädret. Och vår betyder ju att sommaren kommer näst, can't wait!


Onsdag

Min dag har varit rätt skön och slapp, missade största delen av skoldagen pga nou hätä-tävlingen. Det gick nog hyfsat bra för oss, eller så kändes det i alla fall. På det praktiska provet fick vi full poäng, fast i teori-delen har vi inte fått veta hur det gick ännu. Men jag skulle nog tro att vi klarade oss bra, några små fel kanske.
Nu ikväll har jag varit och gymmat med mamma, så jag kommer antagligen att ha muskelvärk i morgon, Haha! Jag är så himla klen, men man måste väl börja någonstans.
Ha det bra allihopa, hejdå!


Tisdag

Solsken idag, tjohoo! Otroligt vad vädret ändrar snabbt och som jag har längtat på att vårsolen skulle titta fram! Vet faktist inte om jag har desto mer att säga om dagen, det har inte hänt så mycket. Just ja, det är ju Nou hätä-tävling (som sagt är det någonsorts tävling i räddnings kunskaper) imorgon. Hmm... Får se hur det går för oss...
Nu kom jag på att det kommer också vara en annan tävling den här veckan. Mattetävling och alla måste delta, jipppiii! Not!!! Alltså det är huvudräkningstävling och jag vet verkligen inte hur jag ska klara av det. Dessutom har man bara tjugo minuter på sej, nåja annars kanske det inte skulle kallas huvuräkningstävling. Men jag är mer den typen som funderar lite först, jag är väl inte speciellt  snabbtänkt, så den här tävlingen passar inte direkt mej, haha! Tur att resultatet i tävlingen åtminstone inte påverkar vitsordet.
Våren börjar alltså närma sej och då kommer oftast den här färgen upp i mina kläder;

ASOS Pleat Detail Tulip Skirt
En underbar kjol som finns på asos.com! Älskar kjolen
 och älskar färgen!

Rut m.fl. - Mirror Fabbe Skirt
En lite mörkare och rödare nyans.
Den snygga kjolen hittar man på nelly.com!


Måndag

Jag, mamma och Alexandra har suttit en lång stund framför datorn och tittat igenom olika resalternativ. Det blir nog antagligen Grekland, tjohoo! Vad jag längtar!
Alltså är det någon annan än jag och mina annorlunda kompisar som har fått den där Tingeling-låten från melodifestivalen på hjärnan? Haha, vi har alla gått och nynnat på den typ hela tiden idag! Piggar ju upp lite i det tråkiga vädret. Ja, det har börjat snöa, igen! Först såg det ut som regn, så jag tänkte att wiiihiii, nu smälter snön! Men nähäpp, sen förvandlades regnet till snö, riktigt stora flingor kom det också. Kan det inte bli vår på riktigt snart?

Söndag

Hej på er! Idag ska jag och de andra girlsen och Henkka gå och se Soffis musikal, ska bli kul att se henne på scenen. Hittar inte på något annat att skriva just nu och klockan börjar bli mycket så nu mjåste jag börja göra mej klar, det tar så otroligt länge för mej.
Hejdå!


Lördag

Nu har jag och syrran just varit ut och gå med Emmas hund Mimmi. Emma och hennes mamma är på något dop, så Mimmi skulle ha  varit ensam hela dagen annars. Fydå vilket väder! Bara slaskigt överallt, men jag ska inte klaga, nu är  våren åtminstone lite närmare. Mimmi verkade i alla fall inte ha några större problem med det, hon bara trippade på lika glatt som vanligt.
Igår var det ju fredagen den 13:e och det var ju förstås min olycksdag. För det första sabbade jag allting när vi labbade i kemin och läraren blev skitförbannad. Jag ska nog inte bli kemist, för jag fattar ju ingenting av det heller.
Sen så gick det urdåligt för mej när vi red, usch vad jag blev arg på mej själv, hade bara lust att klippa till mej själv. Jag menar jag har ju fått Santtu att gå i sidled förut, varför gick det inte den här gången då? Carre förklarade nog att han är ju lite som en tunna, så det är svårt att få skänklarna rätt, och samtidigt vara stabil, så att man inte lägger för mycket vikt på ena sidan. Äsch, det här låter antagligen helt konstigt, man måste nog känna för att förstå. I alla fall så sa hon att jag ska prova hennes sporrar nästa gång.
Idag har vi också varit till någrå affärer för att se på lite tapeter och möbler och jag fick lite idéer och så fort snart som möjligt ska vi väl sätta igång.

Torsdag

Hej på er! Tyvärr blev det inget inlägg igår, jag var bara så himla trött. Vid åtta tiden lade jag mej skönt i soffan för att se på Friends, sen bara så somnade jag. Alltså när jag vaknade var jag helt borta, fattade ingenting och var otroligt trött.
Nåja, men min dag då. Okej förmiddagen var ganska ointressant, franska och matte, trååkigt! Sedan efter lunch gick vi till räddningsverket (ja, gick! Tydligen är skolan så fattig) Och vad gjorde vi på räddningsverket då? Jo, eftersom det kommer att ordnas en tävling i typ räddningskunskaper nu i vår, så fick vi lära oss att t.ex. förebygga bränder, släck små bränder, första hjälp osv. där. Man tävlar i lag som består av tre stycken, så jag har Emma och Alex i mitt lag.
En annan positiv sak med detta var att vi slutade typ 45 minuter före alla andra. Det gick ingen buss därifrån, så vi gick in till stan, fikade på Görans, gick och provade lite skor och tog bussen hem.
Men gud vad butiksbiträden kan vara otrevliga! Vi satt i en affär och provade skor och så bara kommer en kvinna och säger: "Ja, var sen försiktiga med alla de där dyra skorna, så ni inte har sönder dem." Alltså man känner sej ganska nedkränkt, som om vi skulle ha varit några barnrumpor som inte tar ansvar och står för sina handlingar.
Har redan sagt till Emma att idag ska jag vara duktig och jogga en sväng, men idag kommer det 90210 klockan åtta och jag måste hinna i duschen före det, haha! Rätt dålig ursäkt eller hur?
Hejdå, ha det så bra!

Tisdag

Neeeej! Nej, nej, nej vilket skitväder! Nu snöar det igen, suck. Jag som hade hoppats på att våren skulle komma. Skulle det inte kunna regna istället, så skulle snön smälta snabbare. Haha! Så skulle snön smälta snabbare, gud, så många s det blev. Okej, min humor är lite konstig och en aning barnslig, men nåja.
Det har inte hänt så mycket idag så jag har ingenting att skriva för tillfället, nu ska jag ta och läsa lite kemi, hej för en stund!

Ny inspiration

Nu har vi varit och kollat i några möbel/inredningsaffärer. Så nu känner jag mej lite mer inspirerad. Till mitt nya rum hade jag tänkt mej kanske lite bohemeinspirerat, lite sådär avslappnat och skönt. Väggarna hade jag tänkt att kanske skulle bli typ bruna eller beigea, nånting sånt. Alltså man skulle liksom vilja inreda flera rum och sedan välja det bästa alternativet, hehe!
Mamma hade ingen lust att fixa någon mat, så idag blev det take away-mat från donken, en vanlig Bigmac för min del
Förresten så har jag tydligen fått ett nytt smeknamn av Emma. Gababa kallas jag nuförtiden, haha! Tack för det Emma!

Måndag

Tjabaa! Är hos Emma för tillfället och hon har just stekt blodplättar i brist på annat, hehe! Nu håller Emma och Alex på att värma bullar som vi ska smaska i oss medan vi kollar på Gossip girl.
Förresten så hade vi en skitjobbig gymppatimme idag, på morronen ännu till. Nåja det är kanske bra för mej, men idag märkte jag ju verkligen hur klen jag egentligen är. Men vi började ju nästan tro att läraren testade någon bantningskur på oss. Och så satt hon ännu till på country musik, kul!
Hej så länge, ha det bra!

Foundation/hudkräm, vad man nu ska kalla det


Denna köpte jag från Kicks för någon vecka sedan.
Nu så här på vintern känner jag mej lite blek, så jag
testade denna. Den ger en fin färg samtidigt som den
gör så att huden ser jämnare ut. Så jag rekomenderar
den. Det enda negativa med den är att när jag hade
använt den i några dagar fick jag en mindre finnexplosion.
Så den täpper möjligtvis till porerna lite. Men det gäller
väl bara att inte använda den så mycket. Borde också
hitta någon som inte täpper till porerena.


Kvällen

Kul, men ganska vild kväll. Alla tjejerna var som sagt på Ikas sommarstuga och hade urkul. Det var så fint väder så vi gick över isen istället för att åka bil. Man skulle inte tro det, men det blev jättevarmt. Sen kom vi fram till Ikas jättemysiga sommarstuga, huset var nytt med jättesnygg inredning.
Vad gjorde vi då? Först spelade vi sanning eller konsekvens, både snälla och elaka versionen, så det blev en del knäppa grejer. Och sen pratade vi en stund om allt möjligt och ingenting, det brukar oftast bli så. Men mitt i allt började Emsi skrika och alla andra började skrika för att hon skrek. Sen så märkte vi att det fanns en gigantisk geting bakom soffan, den kan ju ha bott där hela hösten och vintern. Alla var skiträdda förutom Ika, hehe! Till sist släppte Ika ut den. Sen så började det så småningom bli middagsdags, så då blev det goda tacos. Fast mitt i maten gick vi efter Soffi som hade isskräck, hon var så himla rädd att trilla igenom, också efter att vi hade sagt en massa om att det hade åkt traktorer, bilar och annat över isen. Soffi var dock lite deppig, men jag tror nog att vi fick henne på bättre humör. När vi kom tillbaka förtsatte vi att äta och efter det började vi alla bli rätt trötta och fnittriga. Soffi trillade av stolen, Riina skrattade så mycket att hon knappt hölls på benen, Emma drog en massa dåliga skämt som alla skrattade åt och Emsi hade sina egna små shower.
Vi hade en kul kväll tycker jag i alla fall, hoppas ni andra också hade en kul lördags kväll!

Lördag

Japp, nu är det fixat! Igår ringde jag till chefen på Café de Paris, och nu har jag fått en praoplats där. Skönt att ha det problemet ur världen. Mina arbetsdagar kommer dock att vara från tolv på förmiddagen till sex på kvällen. det finns ju både för och nackdelar med det; ett plus är att jag får sova längre på morgnarna och erftersom jag slutar klockan sex kanske mamma eller pappa kan hämta mej, så jag inte behöver åka buss. Men Emma och Alexs arbetsdagar kommer antagligen att sluta vid tre tiden, så då går ju våra scheman inte riktigt ihop.
Men hörni är det inte skönt att det börjar bli varmare och fåglarna har också börjat kvittra. Då kanske våren äntligen är på väg, tjohoo! Fast man skulle ju gärna vilja slippa det här slaskvädret, som kommer innan, tänk på all snö som ska smälta bort, usch då!
Igår hade vi en riktigt rolig ridlektion, det är så himla kul med ridning, då man blir så otroligt glad när man lyckas med något. Och jag börjar känna att mitt och Santtus samarbete börjar bara gå bättre och bättre. Fredag är egentligen en jättebra dag att rida på, för det ger en så bra start på veckoslutet. Man är så himla avslapnad efter en lyckad ridtimme!
Ikas present är fixad och idag ska vi ha en urmysig kväll på deras sommarstuga!
Hoppas ni har en bra helg, hejdå!

Torsdag

För en stund sen kom vi hem från stan. Och vad gjorde vi där då? Jo, för det första så börjar det bli kris med att hitta praoplatser, så det måste fixas så fort som möjligt. Jag har kanske fått en praoplats på ett cafe, ska ännu prata med chefen. Sedan skulle vi också köpa present åt Ika som fyllde år för två veckor sen. Det var inte det lättaste kan jag säja er. Och sen blev det ju förstås fika också, en smaskig brownie på Waynes!
Imorron är det ju fredag, vilket betyder ridning. Det blir så skönt när det börjar bli lite varmareoch snön börjar smälta, så då går det ju att göra mer när man rider också.
Nu hoppas jag verkligen att våren är på väg, för det här vintervädret börjar bli lite enformigt.
Ha det bra!

Onsdag

Tjaba! Nu har Emma just gått hem, min lilla fnitterkajsa, haha! Dagen var väl som vanligt, utom att vi fick ut betygen för period tre idag. Mitt hade nog inga större förandringar, sänkt i finska, fast det var egentligen ingen större surprise eftersom finskaläraren typ hatar mej. Orsaken vet jag inte, nåväl det är ingen big deal.
På modersmålstimmen visste man inte riktigt om man skulle vara rädd eller skratta. Herregud, man trodde ju att hennes (lärarens) huvud skulle sprängas och att hon skulle flyga upp i taket! Så arg blev hon för att en kille vägrade flytta på sej. Och så skrek hon så att hennes röst sprack och gick upp i falsett. Hu då!
Gymppan i dag var i alla fall kul, vi hade snöfotboll, haha! Det gick mest ut på att snubbla omkring i snön, kul men skitjobbigt! Ojdå, har jag bara pladdrat på om skolan i det här inlägget? Ni måste nog tro att jag är någon värre pluggis!
I helgen ska vi fira Ikas födelsedag (som var för någon vecka sen) på deras sommarstuga, tjohoo! Jättemysigt ska vi ha det!

Kväll

Japp, det blev en joggingrunda i alla fall. Lite läskigt var det att springa på en oupplyst väg i skogen, man blir liksom skraj varje gång man ser någon där i mörkret, och så började jag ju förstås inbilla mej att det var någon som förföljde mej.
Snart ska jag nog börja krypa till sängs, godnatt allihopa!


Tisdag

Hej på er! Nu har jag just ätit efter att ha kommit hem från Emma. Det blev morotssoppa med fetaost. Mamma provar en massa olika recept just nu, en del rätt konstiga, haha!
Vad har hänt idag då? Hmm... inte så mycket, det kändes bara som att de sista timmarna tog en evighet. Jag har musik då och dessutom var det så himla kallt att frysa häcken av sej. Alltså, ni ska inte få fel intryck av mej nu, självklart gillar jag musik, vem gör inte det? Men musik i skolan är bara inte så kul. På sjuan tänkte jag liksom att ååh, jag vill syssla med musik i framtiden, jag vill sjunga!!! Men mina planer för framtiden har definitivt ändrats sen dess.
Ja, ja, nog om det, Nu ska jag nog ta och jogga en sväng. Kanske. Man tänker liksom att nu ska jag börja med nya, nyttiga, fräscha vanor, men... Sen blir det bara inte av. Men det är väl bara att tvinga sej själv, för jag vill åtminstone vara i form till sommaren, så man vågar visa sej på beachen.
Detta var nog allt jag hade att säja just nu, hej med er!

Nähäpp

Nu är jag så himla sur! Jag hade ju sett fram emot en skön kväll framför tv:n med Desperate Housewifes, men nähä det skulle komma något annat istället, såå störande!
Som sagt var vi hos Emma ikväll, och som väntat så pratade vi och skrattade vi jättemycket! Och så hade Emma köpt jättesöta små lappar att klistra fast på t.ex. dörren, från Designtorget till oss. På min stod det "Varning för pluggis" och på syrrans stod det "Varning för bebis". Hahahahaha!


wiiihiiiiii!

Nu har min gulliga bästa kompis äntligen kommit hem! Hehe, det har bara gått en vecka, men som jag har saknat henne. Jag antar att om man umgås tillsammans så mycket, och praktiskt taget växer upp tillsammans så känns det väl konstigt att vara ifrån varandra. Så ikväll ska vi väl ses och ja, typ bara prata.....och skratta, hehe! Vi har alltid massor att prata om. Alltså det känns liksom som att lovet har gått hur snabbt som helst, men det känns som om det är jättelängesen vi har setts sist.

Måndag

Lite jobbigt att vara tillbaks i skolan igen, men det är väl bara att vänja sej. Jag var dock inte särskilt trött idag, alltså självklart var jag trött men inte lika trög som jag brukar vara på morgnarna.
Såklart fick vi inte ut matteproven idag, vet inte riktigt om det är positivt eller negativt, det kan ha gått hur som helst i det provet, får bara hoppas på det bästa.
Suck, jag tycker att det verkar som om mina inlägg bara blir kortare och kortare, är mitt liv verkligen så tråkigt? Men jag har i alla fall inte så mycket att skriva om just nu, skriver mer senare.
Hej så länge!

Söndag, hemma igen

Hej igen nu har vi just kommit hem efter ännu en lång tråkig bilresa. Men jag och Alex såg på "How to lose a guy in 10 days" i bilen. Den var faktist riktigt bra, humoristisk och romantsk, den gjorde åtminstone bilresan roligare.
Suck, imorron så var det ju skola igen, skulle verkligen inte ha lust att stiga upp klockan halv sju coh sitta i skolan hela dagen. Åtminstone har vi inga prov på länge nu, så det är ju en lättnad. Men vart har den här veckan egentligen flugit iväg, det känns som om tiden bara går fortare och fortare, hänger ju knappt med.
Okej godnatt med er, hoppas att jag vaknar imorron, ha det bra allihopa!

RSS 2.0