Städning igen

Nu har vi städat mitt rum igen, ja , alltså städat igenom lådor och skåp och sånt. Så nu börjar jag få ganska mycket utrymme i mitt rum. Och jag vill verkligen få rummet renoverat så fort som möjligt, för looken som det har just nu är ganska rosa och flickigt.
Igår var vi och rida, och jag blev faktiskt ganska nöjd med ridlektionen. Flera gånger i rad har jag tyckt att det har gått åt skogen för mej och Santtu, men igår gick det bättre, och det fick mej att känna att jag älskar ju verkligen det här!

Top model

Såg just på ett inbandat avsnitt av Top model 11. Vinnaren av utmaningen och två kompisar fick göra en plåtning med kläder designade av Kira Plastinia. Hon är bara 16 år redan en känd modedesigner! Det är ju helt otroligt! Hon bevisar ju verkligen att man kan lyckas med vad som helst, när som helst om man bara vill det tillräckligt mycket.


En klänning Designad av Kira Plastinia.


Hemma igen

Blev väckt ganska tidigt idag och var skittrött, det borde vara olagligt att vakna tidigt på helgerna! Men jag måste för att jag och syrran skulle hinna uträtta ett "ärende" på stan. Alexandra hade fotbollsmatch klockan ett, så vi måste hinna före det. När vi var klara for resten av familjen på match, men jag hade ingen vidare lust att komma med, så jag tog bussen hem istället.
Det blir som en reflex för mej, att när jag är ensam hemma börjar jag sjunga för full hals, så direkt jag kom innanför dörren började jag sjunga. Det är så himla skönt att bara släppa loss när ingen annan lyssnar, tycker inte ni det? Men efter en stund tröttnar man ändå, och då blir det plötsligt jättetyst och konstigt. Ja, så vad ska jag ta och hitta på nu då?

Torsdag

Hej allihopa, jag har inte bloggat så mycket på sistone. Har bara inte så mycket inspiration. Engelskaprojektet som jag och Emma har jobbat på vecka efter vecka har äntligen blivit klart och vi redovisade det idag. Vi märkte att vi hade tappat bort en del, men läraren verkade i alla fall nöjd.
Snart är det veckoslut, det ska bli skönt att vila ut lite.



Snygg jacka från Wrangler!



Ganska vanliga men snygga skor från La Redoute.

Onsdag

Nu tar jag en paus från provläsandet och bloggar lite. Man blir så himla trött av att läsa på prov. På tal om att vara trött så såg vi på en liten film på kemin idag, som vi sen kanske ska ha förhör på. Men den där filmen var ju så tråkig,så att jag höll ju på att nästan somna! Så jag kan ju säga så här att jag längtar inte direkt till nästa Kemitimme. Och jag brukar faktist inte sova på timmarna. Annars har min dag varit rätt vanlig. Men jag längtar så otroligt mucket till sommaren, vintervädret är så dystert. Skulle inte solen kunna titta fram någon gång åtminstone?

Tja!

Hej på er, nu har jag just kommit hem från en promrnad till butiken med pappa. Mycket uppfriskande! Men jag börjar verkligen bli trött på det här vädret. Jo, det är väl rätt bra vinterväder, men kan det inte bli vår snart, så att det blir ljusare och piggare! Jahapp, nu börjar Desperate Housewifes!

Aj, aj, aj!

Min hals gör så ont och jag nyser hela tiden, så det verkar nog som om jag är på väg mot en förkylning. men idag kommer i alla fall Desperate Housewifes, det slutar så spännande varje gång, så man vill verkligen inte missa något avsnitt!

Måndag igen

Suck, så var det måndag igen. Skulle inte veckoslutet kunna vara lite längre? Jag och Emma borde nog sätta igång med engelskaprojektet nu, men det är ju så svårt att komma igång. Nåja det är väl bara börja, så har man det ur världen.
Men Emma nu börjar jag bli riktigt nervös, vet verkligen inte vad du vill ha till födelsedagen!
Ha det bra! 

Städning & simning

Ganska så mycket har jag fått gjort hittills. Vi har gått igenom mitt rum grundligt eftersom det ska bli renoverat snart. Can't wait! Alltså det är helt otroligt hur stora högarna blir för att slänga, spara och sälja. Men det är ju skönt att känna att man blir av med lite grejer.
Nu ska jag och mina bästa apkompisar, Emma och Alex, snart fara och simma, det blir skönt. Fast jag har lite ont i halsen och jag hoppas verkligen inte att det blir någon förkylning!
Ha det så bra allihopa!


Kväll med Moulin Rouge och skrinning!

Jag hann tyvärr inte skriva något igår, för syrran ockuperade datorn. Men i alla fall så hade vi skitkul igårkväll! först kollade vi på film hos Emma. Den här gången kollade vi på Moulin Rouge som Soffi hade med. Den var jättebra, romantisk, sorglig och humoristisk. Alla tyckte att det började bli skitvarmt därinne, så då stack vi iväg till skridskobanan. Det var typ ingen där och det böjade bli ganska tråkigt, så vi gick hem till Emma igen och bara satt och pratade. Det var roligt det också, vi brukar alltid ha jättemycket att prata om och gud vad vi skrattade!
Det blev tyvärr inga bilder från igårkväll, för jag hade inte kommit ihåg att ladda kameran, men tack för en jättebra kväll tjejer!

Hej, hej

Jo, mina rubriker är ganska tråkiga, har bara inte så mycket inspiration just nu. Men nu har jag i alla fall läst ut boken som vi skulle läsa i modersmål! Så då var det problemet borta. Okej, jag låter kanske som värsta pluggisen, men det är jag faktist inte. Nu är det i alla fall veckoslut, så ikväll blir det filmkväll med girlsen!

Harrison Cross Body Bag
Den här söta lilla väskan hittar man på Accessorize!

Tidig lördag

Idag är jag uppe rätt tidigt, vi skulle egentligen fara till katthuset, men det var ingen där så vi for hem igen. Ja, ja, men nu är jag ju i alla fall vaken, så varför slösa bort den här dagen? Bloggade ingenting igår efter ridningen, jag var rätt trött. men jag såg i alla fall på Let's Dance. Det var ju jättesynd att Bella åkte ut, hon hade ju en otrolig utstrålning på dansgolvet! 

Foto: Tolla Robertsson

Gulligt danspar!

Torsdag

Herregud, är det redan torsdag!? Den här veckan har ju gått skitsnabbt! Men imorgon kommer ju veckans västa sak: historia provet! Jo, visst jag har pluggat flitigt, och håller på fortfarande, men jag är ända jättenervös. Det är ju så mycket att komma ihåg! På det sättet är det bättre med språk och matte prov, fast ucsh, nej då! Matteproven är jättesvåra, och vi ska dessutom ha ett årskursprov! alltså det känns som om man inte har någon fritid när man bara måste plugga hela tiden. Sen känner man sej helt sönderpluggad! Men på veckosluten får man ju ändå varva ner. Vara med vännerna och bara chilla. Jag tror vi skulle ha nån filmkväll på lördag. Mysigt!


snyggt

Snygga armband designade av Angela Gothburn. Finns på t.ex. accessora.se!


Onsdag

Hej, hej, min dag har varit rätt normal, och tråkig. Man borde alltid ha nånting att se fram emot, så skulle tiden gå snabbare. för jag längtar så himla mycket till sommaren, man är ledig, det är varmt och skönt, inte som nu då det antingen är blött eller kallt. Och så får man ju shoppa en ny sommargarderob, men en massa pigga, färgglada, lätta och sköna sommarkläder....Nej nu börjar jag längta ännu mer!

Hallå, Hallå

gud vilka stressiga tider det är just nu! En massa prov, project som ska vara klara och vem vet vad! men jag tänkte blogga lite i alla fall, fast jag  kanske borde läsa på historia provet som vi har på fredag, men vem orkar plugga hela tiden?
imorse fastnade bussen två gånger innan den ens hade kommit till vår hållplats. först ringer emsi och säjer att bussen har fastnat (det var nånting med växellådan). så då tänkte vi (jag, Alex o. Emma) att inte tänker vi stå här och frysa, medan vi väntar på bussen. Så vi gick hem till Emma som bor rätt så nära busshållplatsen. efter ca 10 minuter ringer Emsi och säjer att de är snart vid vår hållplats, så vi sprang dit. men då fick vi höra att bussen fastnat igen, men då tog det inte lika länge innan den fortsatte. På ett sätt var det bra att bussen blev försenad, för när vi kom till franskan fick vi veta att de hade haft skriftligt förhör som varken jag eller Emma hade pluggat på.
Snart kommer Emma hit och så ska vi fixa klart engelska projektet.

Måndag

Jaaaa!!!! Äntligen klar med engelskaprojektet! Eller nästan i alla fall, det som jag och Emma kom överens om att vi skulle ha klart. Alltså vi har ju haft hur många lektioner som helst på oss, men konstigt nog så har vi inte hunnit bli klara, hehe! men nu är vi i alla fall ganska bra i tid, det ska lämnas in på torsdag. Men nu börjar ju värsta provrushen också! suck! men nåja, det är väl bara att kämpa på, så ska det väl nog gå bra. hälsokunskapsprovet idag gick nog åt skogen, men jag försökte improvisera så gott jag kunde. Just det ja, om två veckor fyller ju Emma år, hur i hela friden ska jag komma på någon bra present åt henne! några bra tips?
Hade tänkt ladda upp lite bilder på mig själv, men det blev en del problem. Nu börjar Desperate Housewifes, så nu måste jag kila iväg! Ha det så bra allihopa!

Lördagskväll med mina små vänner!

Lördagskvällar är väl till för att ha roligt, eller hur? Så först såg jag och kompisarna på Mamma Mia hos Emma. Såklart hade vi ju först laddat upp med lite chips och godis, onyttigt men väldigt gott och sånt behöver ju en tonårstjej! Sen var vi fulla av energi, så då bar det av till skridskobanan. Det var skitkul, men mina fötter gillar verkligen inte skridskor! Här kommmer i alla fall några bilder från igår!


Tydligen hade Alexandra också vääldigt kul igår!
Tydligen hade Alexandra också Vääldigt kul!


Proffs-Ika hehe!


Jodå, vi ser dig Emsi, min lilla prinsessa!

Jag fotade inte så himla mycket igår. Er andra hittade jag inte riktigt några bra foton på, tyvärr. Jag måste också erkänna att jag säkert var den som föll mest, men vi hade ju kul i alla fall!

Vem är jag då?

 Japp, nu tänkte jag starta en blogg. Ja, vem är jag då? Här är lite fakta om mig; jag är en 14-årig tjej som egentligen heter Gabriella, men typ alla kallar mej Gabi, Gabs eller något annat som mina knäppa kompisar hittar på. Jag bor med min kära familj, alltså min mamma, min pappa och min tvillingsyrra Alexandra. Hmm... och sen då? Ja just det! jag höll ju på att glömma en av de viktigaste sakerna! Mina gulliga kompisar: Alexandra (jo, det är min syrra), Emma, Ika, Emsi, Soffi, Riina, Nina och Sara som jag spenderar mycket av min fritid med. Annars gillar jag att shoppa, designa kläder (ja, eller rita dom i alla fall, jag är inte så bra på att sy) och att vara i stallet med mina kära vänner hästarna. det är säkert något jag har glömt nu, men ni får veta mer om mej senare, bara jag kommer igång med bloggen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0