Strandläsning och "shopping"

Innan vi åkte iväg till Hurghada gick hela familjen till Pocketshop på Arlanda för att handla böcker. För mej blev det strandläsning i form av Nicole Richies Sanningen om diamanter.



Det var ingen toppenbok direkt enligt mej, men den passade utmärkt att läsa medan man ligger och steker på stranden. Förra våren när vi åkte till Kreta hade med mej en rätt sorglig och känslosam bok, vilket inte alls var passande att läsa på stranden. Den här är däremot "lättare" att läsa. Dessutom är det egentligen inte en självbiografi, utan Nicole Richie berättar om Hollywoods unga elit genom en påhittad karaktär istället för att berätta om sig själv.

Nåja, nog om det. Det blev inte alls mycket shopping i Egypten, eller visst gick vi och kollade i en massa butiker. De hade en massor av  guldsmedsaffärer där och jag hade siktat in mej på att köpa ett silverhalsband, men icke. Tänkte bara "njä" om varenda, och så plötsligt är det sista kvällen och då ångrar man sej. Så det enda som fick följa med mej hem var en sorts souvenir.



Det fanns en jättemysig butik vid hotellet där det fanns rader av handgjorda parfymflaskor, så jag, mamma, och Alexandra köpte varsin plus ett par dofter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0