Home again!

Det blev ingen ridning idag, men vi var som sagt och kollade på ett annat stall idag också. De egentliga hästarna var inte där för tillfället, utan det fanns bara privat hästar där just nu. Det verkade ändå lite konstigt, för genast när vi kom dit frågade vi om han (som ägde stället) behövde hjälp, och så svarade han att vi kunde börja ta in hästarna. Sådär bara liksom, han kände ju knappt oss. Alla hästarna verkade dock lite nervösa och höll på med alla möjliga fasoner. Så det är ju helt annorlunda om man tänker på Carres hästar, på det sättet är de hur snälla som helst. I och för sej var de ju privat hästar, Carre har och andra sidan hemskt bra hand med hästar.

Sedan frågade han om det var någon som hade lust att rida på den enda av hästarna som var hans, så Emma red en stund. Hon sa nog efteråt att det var helt annorlunda att rida på den hästen och att han lärde på ett helt annat sätt. Man har ju inte direkt lust att bli "nybörjare" igen, sa hon, och jag förstår nog hur hon menar. När man kommer till ett nytt stall blir det ju att så att säja "börja om från början". Men vi får väl se hur det blir.

Imorgon åker vi till mormor och morfar och kommer hem på onsdag eller torsdag. Men då åker vi iväg igen på fredag till sommarstugan och stannar troligtvis där tills slutet av sommarlovet. Så jag antar att det mer eller mindre blir paus nu. Kanske hinner jag blogga något, vet inte alls.

Ha det bra allihopa, hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0